Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Previous
Next

weldcloud

WeldCloudUn sistem de management online care conectează sursele de alimentare pentru sudură la o platformă de software care administrează datele ce vor fi analizate în scopul atingerii productivității maxime.

Fiecare etapă din procesul de sudură înglobează o comoară de date. Aceste date vor determina deciziile viitoare, vor mări productivitatea și vă vor pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru a înțelege procesul de sudură. Iar WeldCloud™ vă poate da această putere.


x

WeldCloud by ESAB | Numerele au putere.

WeldCloud

SUDURILE DE MÂINE SUNT MAI REZISTENTE CU DATELE DE AZI.

Ca unică platformă de monitorizare a productivității care folosește 3G în combinație cu Wi-Fi și Ethernet, WeldCloud poate fi integrată practic în orice sistem intern de software, diminuând problemele agasante cauzate de firewall și conectivitate. În plus, WeldCloud este un sistem sigur, blocat, care garantează confidențialitatea datelor dumneavoastră. Și acesta este doar începutul. WeldCloud vă oferă:

  • Trasabilitate. Platforma poate monitoriza chiar și suduri deja executate, oferind detalii despre când și cum au fost realizate.
  • Comunicații bidirecționale. Platforma poate trimite efectiv setări la mașini, ca de exemplu o casetă combo cu noii parametri de sudură, iar mașinile pot transmite datele înapoi către platformă.
  • Ușor de setat. Puteți începe să lucrați cu WeldCloud în câteva ore, iar instruirea durează doar câteva zile.
  • Managementul alarmelor. WeldCloud emite automat alarme când apar probleme la mașini, în funcție de nevoile și programarea utilizatorului.
  • Simplu de integrat. Aveți deja echipamente ESAB? WeldCloud oferă soluții care pot funcționa în combinație cu mașinile existente și sunt operaționale rapid.
  • Interfață ușor de utilizat. Designul dinamic al WeldCloud face ca platforma să fie ușor de folosit de oriunde, fie de acasă, de pe desktop, de la lucru, cu ajutorul unui laptop sau în deplasare, cu un smartphone sau o tabletă.
  • Scalabilă 100%. Testați WeldCloud incorporându-l la una sau două mașini, pentru a-l trece apoi la mai multe. Veți beneficia, de asemenea, de caracteristici și funcții noi, platforma fiind permanent dezvoltată şi actualizată.

ORICINE DEVINE MAI INTELIGENT CU WELDCLOUD.

WeldCloud nu numai face posibilă creșterea productivității, lucru imposibil de obținut pe alte căi,  ci oferă fiecărei persoane care participă la operații șansa de a-și crește randamentul cu date.

Operations Managers.Directori tehnici.

Personalul din acest departament caută în permanență metode de creștere a productivității care să asigure rezultate de calitate superioare. WeldCloud face posibil acest lucru punându-le la dispoziție datele necesare pentru a găsi noi factori de creștere a productivității.

Quality Assurance Engineers.Ingineri asigurarea calității.

În această poziție, trasabilitatea are rol primordial și va veni momentul când vor trebui să îndepărteze cauza care duce la ruperea cordoanelor de sudură. WeldCloud oferă toate datele necesare pentru a supraveghea sudurile și a stabili cum trebuie procedat pentru a soluționa problema și a preveni viitoare defecțiuni.

Service and Maintenance Technicians.Tehnicieni de reparații și întreținere.

Membrii echipelor de reparații și întreținere trebuie să știe unde se află și ce fac toate mașinile din flota lor. Dacă una dintre mașini prezintă defecțiuni sau întreruperi ale funcționării, WeldCloud avertizează imediat tehnicienii, care astfel pot pune un diagnostic rapid și exact și pot comunica eficient cu specialiștii ESAB.

Welding Engineers.Ingineri sudură.Ingineri sudură.

rincipalul lor scop este să determine cel mai adecvat proces de sudură posibil pentru o anumită aplicație și să îl testeze. Este nevoie de foarte puține date pentru a lua decizia inițială, apoi se testează pe mașină. După testarea cu succes, WeldCloud poate transmite procesul la cloud și – când este gata – către toate mașinile din atelier, economisind astfel foarte mult timp.

PREZENTARE WELDCLOUD

Tehnicienii ESAB pot instala WeldCloud pe una sau pe toate mașinile dumneavoastră în doar câteva ore și pot instrui angajații în doar câteva zile. Faceți primul pas către WeldCloud completând formularul de mai jos. În curând veți fi contactat de un reprezentant ESAB pentru a vă oferi mai multe informații.

*obligatoriu

x
x

x

Loading..