Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Previous
Next

PREZENTĂM UN TRACTOR DE SUDARE CARE A FOST PROIECTAT GÂNDINDU-NE LA DVS.

Am ascultat sudorii. Apoi am mers la planșeta de proiectare și am creat Versotrac - cel mai versatil și ușor de utilizat tractor de pe piață.
 

ÎNREGISTRAȚI-VĂ PENTRU A PRIMI NOUTĂȚI/INFORMAȚII
PRIVIND DISPONIBILITATEA PRODUSULUI

 


Versotrac video

PROIECTAT CA SĂ FIE SIMPLU.

Am echipat Versotrac cu un controler EAC10 complet nou și intuitiv pentru a ne asigura că este ușor de folosit. Interfața simplificată include funcțiile de care aveți nevoie la un tractor și alte aplicații simple de automatizare, oferind mai mult spațiu pe afișaj pentru funcții importante cum ar fi aportul de căldură în timp real, pentru a putea monitoriza și controla cu ușurință calitatea sudurilor. Controlul mobil vă permite să modificați setările dintr-o poziție confortabilă.


PROIECTAT CA SĂ FIE VERSATIL.

Versotrac poate fi configurat perfect, fără a fi nevoie de instrumente, pentru aproape orice tip de sudură. Noul cap de sudare ușurează trecerea între procesele de sudură SAW și GMAW. În afară de aceasta, componentele modulare pot fi reconstruite, ceea ce înseamnă că puteți suda în multe aplicații diferite. Utilizați-l în variantă cu treisau patru roți pentru stabilitate pe orice suprafață.

Versotrac - PROIECTAT CA SĂ FIE VERSATIL

PROIECTAT CA SĂ SE ADAPTEZE.

Versotrac va porni, indiferent de sursa de alimentare. Poate fi utilizat atât cu surse de alimentare cu invertor, cât și convenționale, de curent continuu și alternativ, inclusiv c.a. de înaltă productivitate, cu sursa de alimentare ESAB Aristo 1000 c.a./c.c. Interfața sa analogică vă permite să vă conectați la surse de alimentare analogice SAW, inclusiv la surse din generația mai veche ESAB SAW și alte mărci.

Versotrac - PROIECTAT CA SĂ SE ADAPTEZE

PROIECTAT CA SĂ SE DEPLASEZE.

Versotrac este un adevărat un tractor modular, care poate fi deplasat oriunde. Componentele sale robuste, modulare, pot fi dezasamblate în unități mai mici pentru a fi transportate în spații reduse și apoi reasamblate în câteva minute. Mânerele sale ergonomice permit ca ajustarea traseului de sudură sau deplasarea tractorului să fie mai simple ca niciodată.

Versotrac - PROIECTAT CA SĂ SE DEPLASEZE

PROIECTAT PENTRU PERFORMANȚE.

Versotrac este pregătit să execute cele mai exigente sarcini, în cele mai dificile medii. Sistemul său de avans robust poate suda cu o singură sârmă cu diametru de până la 5 mm, la un curent de până la 1000 A la 100%, pentru suduri rezistente. În plus, configurația dublă disponibilă permite o productivitate și mai mare.

Versotrac

PROIECTAT CA SĂ ȚINĂ PASUL.

Sistemul său ergonomic și avansat de manipulare a sârmelor contribuie la reducerea timpilor morți atunci când schimbați sârma. Un nou suport pentru bobinele de sârmă și funcțiile de memorie încorporate ale sistemului de avans al sârmei vă permit să reluați lucrul mai repede și măresc durata arcului.

Versotrac - PROIECTAT CA SĂ ȚINĂ PASUL

Doriți să primiți cel mai noi informații despre Versotrac?

Vă invităm să vă abonați la buletinul nostru informativ și veți primi informații despre Versotrac, precum și alte noutăți palpitante de la ESAB.


*obligatoriu
x
x

x

Loading..