GARANŢIA NOASTRĂ

CALITATEA ȘI FIABILITATEA OFERITE DE ESAB

Prioritatea numărul unu a companiei ESAB o reprezintă satisfacția clienților săi. Produsul dvs. ESAB beneficiază de unul dintre cele mai extinse programe de garanție din industrie. Puteți avea încredere că, odată cu achiziționarea unui produs ESAB, veți beneficia de cea mai bună calitate posibilă, asigurată de cel mai bun serviciu pentru clienți existent pe piață.

 


O GARANȚIE CARE FACE CA PRODUSELE EXCELENTE SĂ DEVINĂ EXCEPȚIONALE

Garanția oferită de ESAB face ca produsele noastre, care sunt deja excelente, să devină excepționale prin faptul că vă oferim certitudinea suplimentară că echipamentele noastre de cea mai bună calitate vor îndeplini așteptările dvs.

Garanția noastră de trei ani pentru piese și execuție este oferită în mod standard pentru toate sursele de alimentare pentru sudura manuală, pentru mașinile de tăiere cu plasmă operate manual, precum și pentru unitățile de antrenare a sârmei comercializate în toată Europa.

Garanția se aplică atât pieselor, cât și execuției. ESAB garantează faptul că va repara sau înlocui în mod gratuit orice piese sau componente care se defectează din cauza unor vicii de fabricație sau ale materialelor componente, în condiții normale de utilizare, în termen de trei ani de la achiziționare.

Aflați mai multe despre perioadele noastre de garanție și despre politica noastră privind garanția.


CEA MAI EXTINSĂ REȚEA DE CENTRE AUTORIZATE DE SERVICE DIN EUROPA

ESAB vă pune în permanență la dispoziție servicii de calitate, asigurate de experți.

Garanția ESAB este oferită prin intermediul unei rețele de top de centre autorizate de service, care vă pun la dispoziție cea mai extinsă acoperire geografică din toată Europa. Centrele noastre de service vă oferă servicii profesionale de reparații, depanare și calibrare pentru echipamentele ESAB.


ÎNREGISTRAȚI-VĂ PENTRU A BENEFICIA DE MAI MULTE AVANTAJE

ESAB vă oferă un mod simplu și rapid în care puteți beneficia de garanție - trebuie să cunoașteți numai numărul de serie al produsului și data achiziției. Garanția standard de trei ani oferită de ESAB se aplică în momentul în care achiziționați un produs ESAB și nu este condiționată de înregistrare sau de certificatele de garanție; totuși, puteți beneficia de mai multe avantaje dacă vă înregistrați produsul.

Completați Înregistrarea pentru garanție și veți primi automat cele mai noi informații despre produs, inclusiv informații despre ultimele versiuni. Prin înregistrarea produsului dvs. ne ajutați să vă oferim o asistență tehnică mai rapidă și mai eficientă.


AVEȚI ÎNTREBĂRI? CONTACTAȚI ECHIPA ESAB.


x

x

Loading..