Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Informații pentru furnizor: Așteptări și principii de asigurare a calității

Acces la portalul pentru furnizori

ESAB încurajează furnizorii să folosească portalul nostru web pentru angajamente privind activitățile legate de calitate și conformitate. Este posibil ca unul dintre reprezentantii ESAB pentru relațiile cu clienții, să fi trimis către dumneavoastră o notificare prin care vi se cerea să solicitați în mod oficial datele dvs. de autentificare pentru a utiliza portalul pentru o gamă largă de activități.

Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a vă conecta. Dacă sunteți un utilzator nou, Accesați „înregistrare" și urmați instrucțiunile. Dacă îtâmpinați dificultăți vă rugăm să vă adresați reprezentantului dumneavoastră ESAB.

PORTAL PENTRU FURNIZORI


Documente de descărcat:

Această secțiune conține informații care ajută furnizorii să înțeleagă așteptările ESAB referitoare la asigurarea calității; sunt descrise instrumentele și tehnicile cheie care trebuie aplicate în sprijinul activităților de producție provenite de la surse și sunt definite așteptările generale.

Supplier Quality ManualPDF format
x
x

x

Loading..