Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Previous
Next

OK 48.00

ELECTRODUL
ÎNVELIT ORIGINAL

Unul dintre cei mai apreciati producători de consumabile pentru sudură la nivel mondial actualmente, societatea ESAB are o istorie de inovatii care a început în anul 1904, când  Oscar  Kjellberg  a  inventat  electrodul  de  sudură învelit. Peste 100 de ani mai târziu, sudorii încă mai pot citi initialele acestuia sub formă de OK pe electrozii de sudură folositi. Actualmente, seria de electrozi cu continut redus de hidrogen OK fabricată de ESAB continuă să constituie standardul industrial și produsul principal în cadrul aplicatiilor de fabricatie și întretinere.

MAI MULT DECÂT OK

Nu toti electrozii cu continut redus de hidrogen sunt fabricati la fel. Seria ESAB OK oferă extraordinare proprietăti ale metalului sudat într-unul dintre cele mai bogate portofolii de electrozi MMA existente.

RANDAMENTUL
ÎN CARE PUTEȚI AVEA ÎNCREDERE

Indiferent de lucrarea care trebuie executată, folosind electrozi cu continut redus de hidrogen din seria OK aveţi certitudinea că obtineti o bună penetrare, o calitate constantă și suduri de calitatea razelor X (conform AWS 5.1). S-a demonstrat că electrozii OK oferă un arc de sudură stabil și uniform, cu stropire redusă. Puteti avea încredere că electrozii ESAB din seria OK vă asigură un randament superior și proprietăti mecanice persistente în medii cu temperaturi ridicate sau scăzute, la locuri de muncă cu umiditate ridicată, precum și în proiecte de sudură care implică cele mai neobișnuite pozitii. În afară de aceasta, fiind atât de ușor de utilizat, pot fi folositi de sudori de toate nivelurile

OK 48.00

EXISTĂ O  SOLUȚIE OK
PENTRU SUDURA DUMNEAVOASTRĂ
MMA , CARE INCLUDE: OK 48.00

 • Electrozi cu continut redus de hidrogen fiabili pentru aplicatii generale

  Pentru otel nealiat și slab aliat. Aceștia depun un strat de metal sudat cu duritate uniformă, rezistent la fisurare și ating viteze de sudare ridicate. Acești electrozi nu depind în totalitate de compozitia materialului de bază. Un electrod care functionează bine pe multe materiale de bază, perfect pentru structurile obtinute prin sudură, la care nu pot fi evitate conditiile de stres ridicat.

 • Electrozi cu continut redus de hidrogen pentru sudură cu curent AC/DC

  Conduc la creșterea posibilitătii de utilizare a tuturor tipurilor de echipamente de sudură. Sudarea cu electrozi cu recuperare mare și curent alternativ contribuie la mărirea depunerii, asigură un material de adaos prin sudare de excelentă calitate, cu bune proprietăti mecanice și zgura auto-detașabilă.

 • Electrozi exceptionali, pentru toate pozitiile

  Pentru  aplicatii  critice,  la  care  este  nevoie  de  o  rezistenţă  crescută  la  impact  in  condiţii  de  temperatură  scăzută. Asigură un arc uniform și stabil, cu stropire foare redusă. Generarea excelentă a arcului electric este perfectionată prin intermediul unui vârf din grafit de tip special pe electrod. Acoperirea completă cu zgură oferă o detașabilitate ușoara a acesteia și reduce la minimum nevoia de curătare, crescând astfel productivitatea. Destinati pentru diferite tipuri de otel: carbon, slab aliat și călibil.

O FORMULARE MODERNĂ

Electrozii din noua generatie ESAB OK 48.00 perfectionează designul  nostru  plin  de  succes.  OK  48.00,  acum  H4R, oferă aceeași eficientă, aceleași proprietăti mecanice și sudabilitate superioară, într-o formulare modernă, creată pentru a reduce absorbtia umezelii în conditii de umiditate ridicată. Rezistenta la absorbirea umiditătii contribuie la prevenirea hidrocracării și la eliminarea porozitătii,  factor critic în industria constructiilor offshore.

PROTECȚIE OPTIMĂ
ÎMPOTRIVA UMIDITĂȚII

Electrozii din seria OK se comercializează în ambalaje vidate ESAB VacPac™, care le asigură o protectie optimă împotriva  absorbtiei  umiditătii,  eliminând  necesitatea  de a aplica proceduri de recoacere sau manipulare specială. Durata de expunere în conditii de sigurantă este de 9 ore* după deschiderea ambalajului VacPac, cu folia rămasă la locul ei.*Valabil în conditiile standard de testare AWS de 27°C și 80% URA. VacPac este ușor și comod de folosit, garantând păstrarea electrozilor în starea "din fabrică", cu un grad scăzut de umiditate, până la desfacerea ambalajului vidat. Perioada de valabilitate a electrozilor este practic nelimitată dacă sunt păstrati în conditiile specificate mai înainte. Ambalajul ESAB VacPac este aprobat de societăti independente pentru utilizare în conditii de mediu dificile.


ÎNCERCARE FĂRĂ RISCURI

Niciun fel de risc, de la prima până la ultima amorsare, cu electrozii cu continut redus de hidrogen din seria ESAB OK Testati o mostră de electrozi cu continut redus de hidrogen ESAB OK 48.00 pentru a descoperi de ce electrozii înveliti originali continuă să fie cei mai buni. Pentru mai multe informatii, contactati reprezentantul ESAB din zona dumneavoastră.

SERIA ESAB OK 48.00, ELECTROZII PREFERAȚI PENTRU
ELECTRODE CHOICE SUDURI CU MATERIALE  CU CONȚINUT REDUS DE HIDROGEN:

OK 48.00 
 • E7018-H4R AWS EN, EN ISO 2560-A E 42 4 B 42 H5
 • Arc uniform și stabil, stropire redusă
 • Necesitate minimă de curătare după executarea sudurii
 • Penetrare bună și rate de recuperare ridicate, de 120%
 • Amorsare și reamorsare bune
 • Pot fi folositi pentru o gamă largă de materiale de bază
 • Electrodul învelit original - peste 100 ani de calitate, fiabilitate și randament
 • Fac parte din unul dintre cele mai diversificate  portofolii  de produse oferite

TRANSMITEȚI-NE FEEDBACK-UL DVS

Ați încercat noii electrozi înveliți OOK 48.00? ESAB e interesat de părerea dumneavoastră. Vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Ați recomanda electrozii OK 48.00

Vârsta:

*obligatoriu

x
x

x

Loading..