ESAB LANSEAZĂ PROGRAMUL DE GESTIONARE A DOCUMENTELOR WELDCLOUD NOTES

septembrie 14, 2020

WeldCloud Notes le permite companiilor să desfășoare mai bine patru activități esențiale:

  • Să gestioneze PQR (certificatele de calificare a procedurilor) și WPS (specificații ale procedurilor de sudare) într-un singur loc, cu menținerea nivelului de calitate și conformitate;
  • Să treacă în revistă, într-o manieră eficientă, toate informațiile PQR, WPS și WPQ (calificările procedurilor de sudare) grație unei funcții de căutare rapide și ușor de folosit (vezi video);
  • Să genereze documente PQR sau WPQ cu toate variabilele esențiale;
  • Să evite ratarea datei de expirare a unei calificări sau pierderile de timp și bani cu recalificarea sudorilor.

 

WeldCloud Notes asigură conformitate deplină cu codurile de construcții (ASME VIII, ASME B31.3, EN 1090), standardele de sudare (ASME IX, ISO 15614-1, ISO 9606, AWS D.11) și standardele de calitate a sudării (EN 3834). Le permite constructorilor să monitorizeze productivitatea fiecărui sistem de sudare și fiecărui sudor, să înregistreze date despre cordonul de sudură și să gestioneze registrele de calibrare ale unui întreg parc de aparate de sudură.

„WeldCloud Notes ajută companiile să-și mărească productivitatea, să reducă cheltuielile, să evite riscurile de răspundere civilă și să îmbunătățească procesul de asigurare a calității în timpul execuției proiectului”, a declarat Ludvig Enlund, General Manager Digital Solutions, ESAB. „Acest instrument software online permite tuturor persoanelor relevante dintr-un proiect să acceseze informațiile, să caute calificările corecte, să creeze proceduri de sudare, să înregistreze fișe de sudură, să monitorizeze producția și să tipărească rapoarte pentru întreaga activitate finalizată.”

ESAB a creat WeldCloud Notes când a achiziționat WeldNote, o firmă portugheză de software din domeniul sudării, cu sediul la Lisabona, fondată de frații Tiago Pereira, inginer în domeniul sudării, și Pedro Pereira, inginer în domeniul software. Tiago este acum Product Manager în cadrul ESAB, responsabil cu WeldCloud Notes, iar Pedro este principalul responsabil cu dezvoltarea software-ului pentru WeldCloud Notes. Ambii continuă să locuiască și să lucreze în Portugalia, în calitate de persoane de contact și furnizori de asistență tehnică pentru clienți.

„Intenția noastră a fost de a reduce volumul de activități administrative consumatoare de timp și de a elimina sursele de erori umane”, a declarat Tiago Pereira. „Am ales să devenim parte a ESAB pentru că viziunea lor, concretizată în ESAB Digital Solutions, corespundea perfect cu a noastră.”

Două grupe de utilizatori de bază

WeldCloud Notes se adresează cu precădere directorilor responsabili cu asigurarea calității, cărora le permite să verifice starea producție din toate atelierele, să identifice zonele în care producția se strangulează, să reducă volumul de reparații prin eliminarea procedurilor neperformante și să trimită sudorii care obțin rezultate nesatisfăcătoare la cursuri de perfecționare sau la alte lucrări. Inginerii în domeniul sudării pot folosi WeldCloud Notes pentru a analiza și compara cerințele proiectelor cu documentele PQR și WPS și cu calificările sudorilor din propria companie. Inginerii pot căuta în arhiva companiei după materialul de bază sau metalele de adaos (și multe altele). Software-ul de generare a PQR și WPQ le permite să creeze proceduri bazate pe calificări, să introducă variabile esențiale, să calculeze gama de recepție și să genereze un PDF cu toate aceste informații.

„WeldCloud Notes oferă directorilor și inginerilor o multitudine de funcții care elimină sarcinile manuale plictisitoare și sursele de erori umane”, susține Pereira. „Continuăm să adăugăm funcții noi, cum ar fi, de exemplu, capacitatea de a genera diagrame ale cordonului de la zero.” Pentru a afla mai multe, vizitați WeldCloud Notes.

Misiunea noastră, a celor de la ESAB, este să conturăm viitorul sudării și tăierii. Cu ajutorul gamei noastre extinse de produse de renume internațional, îi ajutăm pe producătorii de confecții metalice să beneficieze de cele mai recente tehnologii, pentru a putea găsi soluții la aproape orice problemă de producție și îi sprijinim cu experiența, cunoștințele și pasiunea noastră, pentru a-i ajuta să fie mai productivi ca niciodată. Pentru a afla mai multe, vizitați esab.com.

 

Text ilustrație: WeldCloud Notes monitorizează punctele în care producția se strangulează și oferă un mecanism complet de monitorizare a trasabilității sudurii, care ține evidența tuturor sudurilor și componentelor dintr-un proiect.

Weldcloud Notes Dashboard

x

x

Loading..