ESAB ÎMBUNĂTĂȚEȘTE SÂRMA DE SUDURĂ MULTIFUNCȚIONALĂ, MULTIPOZIȚIE TUBROD 15.13

martie 27, 2019

ESAB, unul dintre liderii mondiali în tehnologiile de sudare și debitare, a realizat două îmbunătățiri semnificative sârmei de sudură multifuncțională, multipoziție Tubrod 15.13: rezistența la impact Charpy la temperatură scăzută este acum considerabil mai bună și sârma este disponibilă cu un diametru suplimentar mai mic, de 1,0 mm.

TUBROD 15.13 este de zeci de ani una dintre cele mai apreciate sârme cu miez de rutilic la nivel mondial, fiind folosită la construcția multor nave care străbat în prezent oceanele și în numeroase proiecte de construcție în derulare în întreaga lume.

Modificările importante ale compoziției înseamnă că ESAB Tubrod 15.13 atinge acum o rezistență excelentă la -40°C, o creștere dramatică față de valoarea de -20°C înainte de îmbunătățire. Principalul beneficiu pentru utilizatori constă în faptul că multe aplicații pot fi acum sudate cu o singură sârmă, în trecut fiind necesară schimbarea sârmelor pentru a se potrivi diferitelor compoziții ale componentelor de oțel. Cu toate acestea, ESAB Tubrod 15.13 păstrează în continuare aceeași gamă impresionantă de aprobări și clasificări, fiind adecvată pentru diverse piețe, cum ar fi construcțiile de nave și construcții, în general. Pentru acei clienți care au nevoie de asistență la testele de sudură și calificări ca urmare a modificărilor de specificații, ESAB poate asigura această asistență, precum și consultanță în optimizarea proceselor.

Anterior, sârma ESAB Tubrod 15.13 era disponibilă cu diametre cuprinse între 1,2 și 1,6 mm, însă ESAB a introdus sârma de 1,0 mm pentru clienții care sudează componente mai subțiri sau doresc un profil mai bun al straturilor de sudare decât cel care poate fi obținut cu sârma de 1,2 mm. ESAB Tubrod 15.13 a fost o opțiune populară timp de mulți ani datorită caracteristicii excelente la sudarea în orice plan, a zgurii ce se eliberează singură, capacității excelentă de alimentare și ușurinței generale a utilizării, astfel, ESAB a răspuns solicitării clienților de a le pune la dispoziție aceeași specificație sub forma unei sârme mai subțiri.

O sârmă cu miez de calitate superioară care este ușor de folosit în toate pozițiile, inclusiv verticală-ascendent, cu sau fără material de suport pentru secțiunile de bază, ESAB Tubrod 15.13 poate asigura viteze de depunere de până la 4-5 kg/h. Poate fi protejată cu Ar/CO2 sau CO2 pentru a produce un arc constant, stabil, cu un nivel minim de stropire.  De asemenea, noua sârmă de 1,0 mm va aduce beneficii utilizatorilor, ușurând realizarea straturilor de sudură plane când se sudează secțiuni de placă mai subțiri.

Clienții care specifică Tubrod 15.13 se bucură de acces la pachetul de cunoștințe tehnice al ESAB. Cunoștințele cuprinzătoare și experiența vastă a companiei pot fi oricând accesate pentru a maximiza productivitatea, fără însă a compromite calitatea. Indiferent dacă utilizează echipamente de sudare fabricate de ESAB sau de o altă companie, ESAB oferă asistență tuturor clienților care doresc să-și optimizeze procesul de sudare cu Tubrod 15.13.

Tubrod 15.13
x
x

x

Loading..