MASCA DE SUDURĂ SAVAGE A40 OFERĂ  O COMBINAȚIE ECHILIBRATĂ DE DESIGN, FUNCȚIONALITATE ȘI VALOARE

martie 12, 2020

ESAB Welding & Cutting Products a lansat noua mască de sudură automată SAVAGE A40. Inspirată de revoluționara SENTINEL™ A50, noua mască de sudură automată SAVAGE A40 oferă un grad ideal de funcționalitate, la un preț atractiv, atât sudorilor ocazionali, cât și celor profesioniști.

„SAVAGE folosește tehnologia pentru vizor ultra-clear True Color, de la ESAB, pentru a asigura o imagine mai bună a băii de metal topit și a zonei învecinate”, a declarat dr. Azfar Kamal, director al departamentului de cercetare și dezvoltare și coordonator global de produs - PPE, ESAB. „Atunci când factorul esențial este precizia amplasării cordonului de sudură, sudorii pot conta pe o imagine mai luminoasă și pe culori mai bine definite cu SAVAGE.”

Ca și în cazul măștii SENTINEL, sudorii pot atinge un nivel superior de productivitate grație butonului de polizare activat din exterior al măștii SAVAGE. Chiar și atunci când poartă mănuși groase, sudorii pot activa modul de polizare cu grad de opacitate 4 din partea stângă a măștii. Modul de polizare se pretează și la procesele de tăiere.

O imagine superioară și mai mare

Tehnologia de vizualizare a măștii SAVAGE se bazează pe o lentilă din clasa optică 1/1/1/2 (aceeași clasă ca și în cazul SENTINEL), cu plajă de reglare a opacității DIN 9 – 13. Suprafața de vizualizare de 100 x 50 mm asigură un câmp vizual mărit și un grad superior de orientare în spațiu. Patru senzori asigură un timp de reacție redus, cu precădere când se lucrează în poziții incomode.

„Măștile cu clasă optică 1/1/1/2 oferă o imagine clară, precisă și constantă a băii de metal topit, fără costurile suplimentare necesare pentru a obține o dependență de unghi de clasa 1, diferență pe care majoritatea sudorilor cu greu o percep”, subliniază dr. Kamal. „Sondajele realizate în rândul clienților arată că această clasă oferă utilizatorilor cea mai bună combinație de performanțe și valoare.”

Butoanele de reglaj al sensibilității și temporizării din interiorul măștii permit utilizatorilor să regleze parametrii de reacție în funcție de mai multe condiții de sudare. Controlul sensibilității este o caracteristică adaptivă, utilă când se sudează în regim TIG cu amperaj redus, pentru o mai bună reacție la intensitatea luminoasă mai redusă a arcului. Controlul temporizării permite sudorului să stabilească intervalul de timp în care vizorul rămâne opac după stingerea arcului. Intervalul de temporizare redus permite terminarea mai rapidă a lucrărilor de sudură în puncte, iar intervalul mai mare este util la sudarea cu amperaj ridicat.

Cântărind doar 500 g, această mască ușoară și performantă oferă un grad extraordinar de confort și protecție, indiferent de proces. Atunci când măsurile de securitate a muncii impun purtarea unei căști de protecție, folosiți adaptorul opțional SAVAGE A40.

The SAVAGE A40 helmet features True Color lens technology for a better view of the weld puddle, an externally activated Grind Button and a 1/1/1/2 optical class lens, all at an attractive price.

Masca de sudură SAVAGE A40 oferă un vizor cu tehnologie True Color, pentru o imagine îmbunătățită a băii de metal topi, un buton de polizare activat din exterior și o lentilă din clasa optică 1/1/1/2, toate la un preț atractiv.

x

x

Loading..