Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Noile echipamente de sudură trifazate ESAB Rebel™ oferă o combinație unică de putere, performanță și mobilitate

mai 11, 2018

ESAB Welding & Cutting Products a lansat echipamentele de sudură multiproces Rebel™ EMP 255ic și Rebel EMP 320ic destinate sudării cu tehnologie MIG/MAG, DC MMA și TIG. Ambele echipamente au o greutate de 31,4 kg și folosesc curent trifazic de 400 V +-10%. Rebel EMP 320ic oferă un curent de sudare nominal de 320 amperi/30 volți la un ciclu de funcționare de 40% și un curent de sudare maxim de 350 amperi/34 volți, fiind astfel mai mult decât capabil să execute atât suduri cu sârmă plină, cât și cu miez de flux în aplicații industriale exigente. Rebel EMP 255ic oferă un curent de sudare nominal de 255 amperi/26,8 volți la un ciclu de funcționare de 40% și un curent de sudare maxim de 300 amperi/34 volți, fiind ideal pentru utilizare în aplicații industriale cu sârme de 1,0 până la 1,2 mm.

„Aceste modele din gama Rebel sunt cele mai adecvate uzului industrial ținând cont de modelele gamei fabricate până în prezent. Curentul de sudare puternic permite utilizatorilor să obțină avantajele de productivitate ale sudării cu arc pulverizat, cu o gamă largă de sârme pe oțeluri nealiate, oțel inoxidabil și chiar aluminiu", spune Martin Freibergs, Business Product Manager Industrial / Light Industrial Product Systems, ESAB. „Mulțumită sistemului său de role cu tracţiune integrală și vitezei maxime a sârmei de 20,3 m/min, combinate cu un cuplu mare, ele pot asigura alimentarea precisă și constantă cu sârme de toate diametrele."

În afară de capacitățile sale MIG/MAG excelente, aceste echipamente Rebel multiproces asigură și performanța completă a sudării MMA cu electrozi cu diametru de până la 5 mm, precum și a aplicațiilor TIG răcite cu gaz, cu o supapă de gaz specială pentru sudarea profesională TIG cu amorsare Lift TIG.

Freibergs spune că „echipamentele de sudură tradiționale având curent de sudare similar sunt de obicei echipamente de sudură MIG uniproces. Acestea sunt adesea insuficiente atunci când vine vorba de putere și cicluri de sudură lungi. Rebel EMP 320ic oferă fabricanților un aparat cu performanțe industriale adevărate pentru a lucra în fabrică, precum și puterea, portabilitatea și flexibilitatea multiproces de care au nevoie constructorii pentru montarea structurilor de oțel.

Echipamente de sudură complet echipate

Rebel EMP 255ic și Rebel EMP 320ic oferă aceleași beneficii ca și alte modele Rebel EMP, inclusiv ecranul LCD-TFT color.

„Interfața multilingvă a utilizatorului oferă o modalitate grafică și intuitivă de selectare a proceselor și de setare a parametrilor", spune Freibergs. De asemenea, o parte din ADN-ul Rebel este tehnologia sMIG („smart MIG") a ESAB, care oferă rezultate rapide și ușoare la sudarea MIG SCT. Funcția sMIG monitorizează tehnica operatorului și se adaptează continuu pentru a asigura un arc stabil și suduri superioare repetabile.

„Puteți să auziți cu adevărat cum sMIG reglează cu precizie arcul după câteva secunde de sudare, generând acel sunet perfect ca un „sfârâit de șuncă", indicând parametrii de sudare corecți", spune Freibergs. „Această tehnologie reduce perioadele de nefuncţionare la modificarea parametrilor, ajută la instruirea noilor operatori și poate îmbunătăți coerența între stațiile de sudare."

Designul echipamentelor Rebel este compact, are o amprentă redusă, iar aparatul suportă bobine de 200 și 300 mm. Ambele modele folosesc aceeași carcasă dură, care măsoară 686 x 292 x 495, permite utilizatorilor să transporte aparatul Rebel puternic la locul de muncă, să-l manevreze în fabrică cu ajutorul căruciorului cu două roți personalizat sau să îl țină pe bancul de lucru, oferind flexibilitate fără egal atât în fabrică, cât și pe șantier.

ESAB Welding & Cutting Products este un lider redutabil în industria sudării și debitării. De la procese de sudare și debitare tradiționale la tehnologii revoluționare din sfera debitării mecanizate și automatizării, materiale de adaos, echipamentele și accesoriile ESAB oferă soluții clienților din lumea întreagă.

Rebel EMP 255ic și Rebel EMP 320ic
Rebel EMP 255ic și Rebel EMP 320ic permit utilizatorilor să obțină avantajele de productivitate ale sudării cu arc pulverizat cu un ciclu de funcționare de mare putere.
x
x

x

Loading..