NOILE CONSUMABILE DE TĂIERE CU PLASMĂ CUTMASTER® SERIA NEAGRĂ  DUREAZĂ CU 60% MAI MULT ȘI TAIE METALE CU 16,6% MAI GROASE

august 28, 2019

ESAB a lansat noua sa gamă de consumabile pentru tăiere cu plasmă, cu performanțe îmbunătățite, Cutmaster® Seria Neagră, care prelungește durata de exploatare cu 60% comparativ cu electrozii cu durată de viață standard. Aceștia sunt prezenți la pistoletul SL60QD™ 1Torch®, care echipează sistemul portabil de tăiere cu plasmă cu aer Cutmaster 60i. Împreună cu optimizările interne ale Cutmaster 60i, noul model de electrod mărește capacitatea de străpungere și grosimea nominală a tăieturii la 20 mm, ceea ce reprezintă o îmbunătățire cu 16,6%. Cutmaster 60i poate tăia metale cu grosimi de până la 38 mm.

„Cu cele 16,8 kg ale sale, Cutmaster 60i oferea deja cel mai bun raport putere/greutate de pe piață. Grație consumabilelor Cutmaster din Seria Neagră, această unitate de 60 A devine o fiară și mai redutabilă”, a declarat Kris Scherm, Global Manual Plasma Business & Product Director, ESAB. „Cu ajutorul consumabilelor Cutmaster din Seria Neagră, utilizatorii se vor bucura de costuri de exploatare mai mici, pe o perioadă de viață extinsă a electrodului, și vor obține un număr superior de tăieturi calitative per electrod.”

Opțiunea pistolet pentru tăiere mecanizată

Utilizatorilor care doresc flexibilitatea de a conecta o unitate Cutmaster 60i la o masă de debitare pentru tăiere cu plasmă cu aer semiautomată, ESAB le oferă acum pachetul mecanizat MechPak. MechPak este prevăzut cu tot ce au nevoie utilizatorii pentru a putea lucra: un pistolet mecanizat SL100 1Torch cu un cablu de 7,6 m sau 15.2 m, cutie de comandă suspendată, conductor cu racord pentru pistolet ATC® și consumabile

„MechPak este prevăzut cu un conector de alimentare pentru butonul de pornire/oprire integrat în racordul pentru pistolet ATC,” a declarat Scherm. „O combinație tipică ar presupune utilizarea Cutmaster 60i și MechPak cu un tractor ESAB Miggytrac™ sau Railtrac™, pentru tăiere semiautomată, șanfrenare sau crăițuire cu plasmă.”

NEW CUTMASTER BLACK SERIES PLASMA CUTTING CONSUMABLES  LAST 60% LONGER, HELP CUT 16.6 PERCENT THICKER METAL
x

x

Loading..