Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Noul clește portelectrod Arcair® AirPro X4000 pentru crăițuire arc-aer cu electrozi de carbon este prevăzut cu fălci pneumatice, ușor de desfăcut

decembrie 14, 2018

Arcair®, marcă ESAB, a lansat cleștele portelectrod și cablul pentru crăițuire manuală arc-aer cu electrozi de carbon, proces sinonim cu numele Arcair.

Dacă modelele anterioare de clești necesitau 12 kg de forță pentru a deschide fălcile, modelul AirPro X4000 folosește aerul comprimat care traversează cleștii. În momentul în care operatorul acționează întrerupătorul basculant, cleștele AirPro X4000 deschide fălcile cu ajutorul aerului comprimat, astfel încât operatorul să poată introduce, regla sau scoate electrozii de carbon fără niciun efort. Un alt avantaj îl reprezintă eliminarea ansamblului manetei, având ca rezultat un profil redus al cleștilor, ce facilitează accesul.

Întrerupătorul basculant comandă, de asemenea, pornirea/oprirea aerului comprimat, astfel încât prin clești sau cablu să circule aer doar când operatorul a acționat întrerupătorul. Un mecanism cu clichet blochează poziția deschis a debitului de aer, pentru a reduce obosirea mâinii. Noua supapă pneumatică „fără pierderi" contribuie la economisirea energiei electrice și a costurilor de întreținere a compresorului de aer din atelier.

Cleștele și cablul AirPro X4000 sunt certificate pentru sisteme de 1000 A. Cleștele este compatibil cu electrozi de carbon ascuțiți și rotunzi de 4,8 - 12,7 mm (3/16 – 1/2 in.), electrozi de carbon plați de 9,5 - 15,9 mm (3/8 – 5/8 in.) și electrozi de carbon semirotunzi de 15,9 mm (5/8 in.).

Operatorilor care preferă cleștii tradiționali, Arcair va continua să le ofere toate modelele sale actuale, printre care și cleștele Arcair Professional Angle-Arc® K4000, un adevărat succes comercial.

ESAB Welding & Cutting este un lider consacrat în industria sudării și debitării. De la procese de sudare și debitare tradiționale la tehnologii revoluționare din sfera debitării mecanizate și automatizării, materiale de adaos, echipamentele și accesoriile ESAB oferă soluții clienților din lumea întreagă.

Arcair AirPro X4000 carbon arc gouging torch

Cleștele portelectrod AirPro X4000 pentru crăițuire arc-aer cu electrozi de carbon deschide fălcile cu ajutorul aerului comprimat, astfel încât operatorul să poată introduce, regla sau scoate electrozii de carbon fără niciun efort.

x
x

x

Loading..