Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

ESAB va prezenta la IMTS 2018 șanfrenarea automată cu plasmă cu mașini de debitat cu plasmăiSeries și sistemele de debitare cu plasmă conectate.

noiembrie 28, 2018

ESAB Welding & Cutting a optimizat consumabilele de pe sistemele sale cu plasmă de înaltă precizie iSeriesdestinate aplicațiilor de șanfrenare cu plasmă. Noul design, caracterizat printr-o duză și un capișon de protecție cu un profil mai ascuțit, îngustează profilul pistoletului, pentru a permite înclinarea acestuia la unghiuri mai mari, deplasând pistolul mai aproape de placă pentru a menține o lungime optimă a arcului, fără coliziuni.

Vârful iSeries ultra-răcit, compus din două piese, este răcit până la orificiu, pentru a asigura cea mai bună calitate a debitării pe întreaga sa durată de viață. Electrozii XtremeLife™ prezintă inserții multiple de hafniu, care durează mai mult în aplicațiile de curent înalt, reducând astfel costurile de proprietate. Consumabilele iSeries pot realiza economii de până la 35% la debitarea oțelului moale și de până la 70% la oțel inoxidabil.

Pentru a elimina o gamă întreagă de pregătiri pentru sudare, conectați iSeries la sistemul automat de șanfrenare cu plasmă DMX. Sistemul de șanfrenare de ultima generație DMX are un design fiabil, compact și ușor de folosit. Acesta elimină necesitatea unei protecții în caz de coliziune, oferă o poziționare sensibilă și precisă, poate detecta blocarea pistolului fără componente adăugate și se resetează automat după o coliziune (vezi DMX video).

Gestionarea datelor

ESAB CutCloud, un sistem digital conectat, este acum alimentat de Microsoft Azure IoT. Azure permite realizarea unei arhitecturi fiabile și securizate, care transmite date de la un sistem bazat pe ESAB CutCloud direct în cloud, eliminând necesitatea prezenței unui server sau a unei infrastructuri IT mari la sediul companiei pentru a putea beneficia de avantajele procesului de gestionare a datelor. Azure permite, de asemenea, operarea on-premise (pe serverul clientului) și hibridă (on-premise/cloud).

ESAB CutCloud, în combinație cu software-ul ESAB Columbus® III (disponibil acum în versiunea 1.6), permite utilizatorilor:

  • Să acceseze datele de la distanță, de pe telefoane, tablete sau calculatoare de birou.
  • Să monitorizeze funcționarea utilajelor în timp real, din orice loc.
  • Să cuantifice randamentul și productivitatea utilajelor de debitare.
  • Să îmbunătățească precizia ofertelor de lucrări de debitare folosind date de debitare reale.
  • Să colecteze automat datele de productivitate ale aparatelor de debitare.
  • Să genereze automat rapoarte personalizate.

ESAB Welding & Cutting este un lider recunoscut în industria de sudare și debitare. De la procese de sudare și debitare tradiționale la tehnologii revoluționare din sfera debitării mecanizate și automatizării, materiale de adaos, echipamentele și accesoriile ESAB oferă soluții clienților din lumea întreagă.

ESAB a introdus șanfrenarea cu plasmă, folosind un pistolet cu un nou design pentru sistemele sale cu plasmă de mare precizie iSeries, sistemul automat de șanfrenare cu plasmă DMX și sistemul digital conectat ESAB CutCloud.
ESAB a introdus șanfrenarea cu plasmă, folosind un pistolet cu un nou design pentru sistemele sale cu plasmă de mare precizie iSeries, sistemul automat de șanfrenare cu plasmă DMX și sistemul digital conectat CutCloud.
x
x

x

Loading..