ESAB News

FLUXUL NEUTRU EXATON 79S, PENTRU PLACARE CU BANDĂ DIN ALIAJ DE TIP 625, REDUCE COSTURILE AFERENTE BENZII ȘI TIMPUL DE PLACARE CU PÂNĂ LA O TREIME

noiembrie 18, 2021

Pentru a crea un depozit de metal topit cu aceleași proprietăți metalurgice ca metalul de adaos, Exaton, o marcă ESAB, a lansat Exaton 79S, un flux aglomerat neutru, cu caracteristici bazice foarte pronunțate, destinat placării cu bandă în baie de zgură. Acesta a fost conceput special spre a fi folosit cu banda Exaton Ni60, o bandă pe bază de nichel destinat obținerii unui strat de acoperire cu proprietăți optime de rezistență la coroziune și temperaturi înalte, pentru aplicații în industria petrochimică și a petrolului și gazelor.

Citeşte mai mult


ESAB Is Sole Provider Of Welding Equipment For Netflix Series Metal Shop Masters

septembrie 9, 2021

ESAB is proud to be the sole provider of welding equipment for Season One of Metal Shop Masters, a new Netflix reality TV series premiering globally on Friday, September 10, 2021. The show features seven competitors, five men and two women, who face off in elimination-style fabrication challenges

Citeşte mai mult


ESAB LANSEAZĂ MODELELE DE 600 ȘI 800 AMPERI DIN iSERIES DE SISTEME DE TĂIERE CU PLASMĂ DE MARE PRECIZIE

septembrie 8, 2021

Utilizatorii pot „paralela” două surse de alimentare iSeries pentru a tăia metale neferoase cu grosime de până la 160 mm, întrucât sistemul oferă posibilitatea de a utiliza două unități simultan sau independent. Pentru a obține o productivitate mai mare la tăierea automată cu plasmă, ESAB a lansat versiuni îmbunătățite ale modelelor de 200, 300 și 400 amperi ale surselor sale de alimentare iSeries pentru tăiere cu plasmă de mare precizie, care dublează tensiunea, oferind 400, 600 și respectiv 800 amperi. Noua capacitate, de serie la sistemele iSeries fabricate după 1 martie, necesită utilizarea de consumabile corespunzătoare, un kit de conexiune cu cablaj și software-ul aferent controlerului.

Citeşte mai mult


TEHNOLOGIA SQUARECUT PROPUSĂ DE ESAB DUBLEAZĂ VITEZA DE TĂIERE, CALITATEA ȘI CILINDRICITATEA GĂURILOR ÎN APLICAȚII AUTOMATIZATE DE DEBITARE CU JET DE PLASMĂ.

septembrie 8, 2021

Pe baza succesului sistemului său automat de șanfrenare cu plasmă DMX, ESAB a lansat tehnologia SquareCut, destinată să îmbunătățească și mai mult productivitatea operațiilor de tăiere automată cu jet de plasmă. Tehnologia SquareCut înclină pistoletul pentru compensarea unghiului marginii cu 1 până la 3 grade, inerent tăierii cu plasmă de înaltă definiție, pentru a oferi trei beneficii:

Citeşte mai mult


ESAB MĂREȘTE GAMA METALELOR DE ADAOS PENTRU APLICAȚII GNL, LANSEAZĂ SÂRMA TUBULARĂ CU MIEZ DE FLUX SHIELD-BRIGHT PENTRU NICHEL-OȚEL DE 9%

septembrie 1, 2021

ESAB a lansat Shield-Bright NiCrMo-3, un electrod de tip 625 pentru sudare manuală și automată cu sârmă tubulară cu miez de flux din nichel-oțel de 9 % în poziție verticală (3G), folosind gaz de protecție alcătuit din 75 % argon și 25 % CO2.

Citeşte mai mult


x

x

Loading..