Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

ESAB News

ESAB LANSEAZĂ SÂRMA TUBULARĂ CU PULBERE METALICĂ CU NIVELURI FOARTE SCĂZUTE DE HIDROGEN DIFUZIBIL PENTRU SUDAREA OȚELURILOR DE ÎNALTĂ REZISTENȚĂ.

octombrie 30, 2019

ESAB, lider global în tehnologii de sudare și tăiere, lansează Coreweld 69 LT H4, o sârmă tubulară cu pulbere metalică pentru sudarea oțelurilor de înaltă rezistență. Beneficiind de un nivel foarte scăzut de hidrogen difuzibil, această nouă sârmă atinge o limită de curgere de 690 MPa sau mai mare și o duritate excelentă la temperaturi de până la -60 °C.

Citeşte mai mult


ESAB REPROIECTEAZĂ PISTOLETELE PSF MIG/MAG PENTRU PERFORMANȚE INDUSTRIALE SPORITE

octombrie 10, 2019

Seriile de pistolete de sudură MIG/MAG de la ESAB Welding & Cutting Products includ noul pistolet răcit cu apă PSF 520W. Dispune de un ciclu de funcționare de 100% la 500 A, atât cu amestec de gaz, cât și cu CO2, pentru lucrări exigente cu sârme cu diametre de până la 1,6 mm.

Citeşte mai mult


NOILE CONSUMABILE DE TĂIERE CU PLASMĂ CUTMASTER® SERIA NEAGRĂ DUREAZĂ CU 60% MAI MULT ȘI TAIE METALE CU 16,6% MAI GROASE

august 28, 2019

ESAB a lansat noua sa gamă de consumabile pentru tăiere cu plasmă, cu performanțe îmbunătățite, Cutmaster® Seria Neagră, care prelungește durata de exploatare cu 60% comparativ cu electrozii cu durată de viață standard. Aceștia sunt prezenți la pistoletul SL60QD™ 1Torch®, care echipează sistemul portabil de tăiere cu plasmă cu aer Cutmaster 60i. Împreună cu optimizările interne ale Cutmaster 60i, noul model de electrod mărește capacitatea de străpungere și grosimea nominală a tăieturii la 20 mm, ceea ce reprezintă o îmbunătățire cu 16,6%. Cutmaster 60i poate tăia metale cu grosimi de până la 38 mm.

Citeşte mai mult


SERVICIUL DE INGINERIE CU VALOARE ADĂUGATĂ AL ESAB CONTRIBUIE LA CREȘTEREA PROFITABILITĂȚII CLIENȚILOR FĂRĂ A COMPROMITE CALITATEA

mai 3, 2019

Serviciul de inginerie cu valoare adăugată (VAE) al ESAB oferă companiilor din industria prelucrătoare o modalitate foarte eficientă de creștere a productivității operațiilor tehnologice și profitabilității fără a face sacrificii în privința calității. Clienții conștientizează avantajele oferite de VAE, realizând economii de ordinul a zecii de mii de dolari/euro pe an, iar echipa VAE din cadrul ESAB îi poate ajuta pe clienții din întreaga lume să culeagă roadele acestei abordări consacrate.

Citeşte mai mult


ESAB ÎMBUNĂTĂȚEȘTE SÂRMA DE SUDURĂ MULTIFUNCȚIONALĂ, MULTIPOZIȚIE TUBROD 15.13

martie 27, 2019

ESAB, unul dintre liderii mondiali în tehnologiile de sudare și debitare, a realizat două îmbunătățiri semnificative sârmei de sudură multifuncțională, multipoziție Tubrod 15.13: rezistența la impact Charpy la temperatură scăzută este acum considerabil mai bună și sârma este disponibilă cu un diametru suplimentar mai mic, de 1,0 mm.

Citeşte mai mult


x
x

x

Loading..