Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

ESAB News

ESAB îmbunătățește sârma de sudură multifuncțională, multipoziție, cu miez de rutil FILARC PZ6113

februarie 21, 2019

ESAB, unul dintre liderii mondiali în tehnologiile de sudare și debitare, și-a îmbunătățit sârma de sudură multifuncțională, multipoziție, cu miez de rutilic FILARC PZ6113. Modificarea subtilă dar semnificativă a compoziției a dus la o îmbunătățire semnificativă a tenacității, sârma fiind disponibilă acum și cu un diametru mai mic pentru utilizatorii care doresc să sudeze componente mai subțiri.

Citeşte mai mult


ESAB Digital solutions optimizează operațiile de debitare și sudare

ianuarie 16, 2019

Pentru a ajuta fabricanții și producătorii să contribuie la îmbunătățirea continuă a trasabilității, a documentației, a managementului activelor, a productivității și a calității, ESAB Welding & Cutting Products a prezentat platforma ESAB Digital Solutions.

Citeşte mai mult


ESAB actualizează software-ul Columbus® III și ESAB CutCloud pentru debitare mecanizată

decembrie 14, 2018

ESAB Welding & Cutting Products a lansat noul său software CAD/CAM Columbus® III versiunea 1.6, destinat debitării mecanizate. Noua versiune a ESAB CutCloud 3.0 folosește Microsoft Azure IoT și platforma de inovare industrială ThingWorx® de la PTC, care permit arhitecturilor și funcțiilor hibride și cloud, de la locul de exploatare, să importe și să vizualizeze date generate de mașini.

Citeşte mai mult


Noul clește portelectrod Arcair® AirPro X4000 pentru crăițuire arc-aer cu electrozi de carbon este prevăzut cu fălci pneumatice, ușor de desfăcut

decembrie 14, 2018

Arcair®, marcă ESAB, a lansat cleștele portelectrod și cablul pentru crăițuire manuală arc-aer cu electrozi de carbon, proces sinonim cu numele Arcair.

Citeşte mai mult


ESAB schimbă numele Sandvik Welding Consumables în Exaton™, marcă a ESAB

decembrie 7, 2018

Timp de peste 80 de ani, Sandvik Welding Consumables a fost un proiectant și producător de renume mondial în domeniul metalelor de adaos pe bază de oțel și nichel destinate mediilor solicitante. Pentru a-și lărgi și consolida portofoliul de aliaje speciale, ESAB Welding & Cutting Products a achiziționat divizia de consumabile pentru sudură Sandvik, încheind tranzacția în prima parte a acestui an. Începând din data de 1 noiembrie, aceste produse vor fi comercializate sub denumirea de Exaton™, marcă a ESAB.

Citeşte mai mult


x
x

x

Loading..