Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

ESAB News

Tractorul ESAB Versotrac EWT 1000 are un design modular și poate fi montat fără unelte, fiind ideal pentru aplicațiile de sudare portabile

decembrie 7, 2018

ESAB Welding & Cutting Products a lansat Versotrac EWT 1000, cel mai versatil și intuitiv tractor de sudare de pe piață, ideal pentru sudarea sub strat de flux, MIG/MAG și crăițuirea cu arc electric și electrozi de carbon.

Citeşte mai mult


ESAB schimbă numele Sandvik Welding Consumables în Exaton™, marcă a ESAB

decembrie 7, 2018

Timp de peste 80 de ani, Sandvik Welding Consumables a fost un proiectant și producător de renume mondial în domeniul metalelor de adaos pe bază de oțel și nichel destinate mediilor solicitante. Pentru a-și lărgi și consolida portofoliul de aliaje speciale, ESAB Welding & Cutting Products a achiziționat divizia de consumabile pentru sudură Sandvik, încheind tranzacția în prima parte a acestui an. Începând din data de 1 noiembrie, aceste produse vor fi comercializate sub denumirea de Exaton™, marcă a ESAB.

Citeşte mai mult


ESAB va prezenta la IMTS 2018 șanfrenarea automată cu plasmă cu mașini de debitat cu plasmăiSeries și sistemele de debitare cu plasmă conectate.

noiembrie 28, 2018

ESAB Welding & Cutting a optimizat consumabilele de pe sistemele sale cu plasmă de înaltă precizie iSeriesdestinate aplicațiilor de șanfrenare cu plasmă. Noul design, caracterizat printr-o duză și un capișon de protecție cu un profil mai ascuțit, îngustează profilul pistoletului, pentru a permite înclinarea acestuia la unghiuri mai mari, deplasând pistolul mai aproape de placă pentru a menține o lungime optimă a arcului, fără coliziuni.

Citeşte mai mult


Az ESAB bemutatja az akkumulátoros sínre szerelt traktorait a gépesített MIG/MAG hegesztési alkalmazásokhoz

noiembrie 23, 2018

A hegesztő traktorok a kézi hegesztéshez viszonyítva 100 százalékkal növelik a haladási sebességet/leolvadási teljesítményt. Gyorsabban mozognak, nem kell megállniuk az újrapozicionáláshoz és lehetővé teszik a nagyobb paraméterekkel és/vagy nagyobb átmérőjű huzalokkal történő hegesztést.

Citeşte mai mult


ESAB reproiectează seria MXL de pistolete MIG/MAG pentru performanțe industriale sporite

noiembrie 23, 2018

ESAB Welding & Cutting Products a lansat noua gamă, lărgită și îmbunătățită, de pistolete MIG/MAG MXL destinate aplicațiilor industriale. ESAB a perfecționat regimul de lucru de la 35% la 60% și oferă acum o gama completă de pistolete MXL atât in variantă cu răcire pe gaz cât și în varianta de răcire cu lichid, destinate aplicațiilor industriale. Toate pistoletele MXL sunt prevăzute cu articulații de tip nucă și suporturi cu arc, pentru a îmbunătăți flexibilitatea și a reduce tensiunea de la nivelul încheieturii mâinii. Mânerul nou al modelelor 341, 411W și 511W oferă o ergonomie superioară și zone de aderență moi, pentru un confort sporit. Designul restilizat al capătului frontal acceptă aceleași consumabile ESAB standard.

Citeşte mai mult


x
x

x

Loading..