Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

ESAB îmbunătățește sârma de sudură multifuncțională, multipoziție, cu miez de rutil FILARC PZ6113

februarie 21, 2019

ESAB, unul dintre liderii mondiali în tehnologiile de sudare și debitare, și-a îmbunătățit sârma de sudură multifuncțională, multipoziție, cu miez de rutilic FILARC PZ6113. Modificarea subtilă dar semnificativă a compoziției a dus la o îmbunătățire semnificativă a tenacității, sârma fiind disponibilă acum și cu un diametru mai mic pentru utilizatorii care doresc să sudeze componente mai subțiri.

FILARC PZ6113 este de zeci de ani una dintre cele mai apreciate sârme cu miez de rutilic la nivel mondial, fiind folosită la construcția multor nave care străbat în prezent oceanele și în numeroase proiecte de construcție în derulare în întreaga lume.

Sârma îmbunătățită FILARC PZ6113 poate fi folosită acum pentru îmbinări care necesită rezistență corespunzătoare inclusiv la temperaturi de -40 °C. Astfel se va lărgi domeniul de aplicare al sârmei FILARC PZ6113, utilizatorii nemaifiind nevoiți să schimbe sârma ori de câte ori sudează componente de oțel de diferite compoziții. Specificațiile îmbunătățite nu au afectat numeroasele aprobări și clasificări ale sârmei, dar, dacă utilizatorii doresc, ESAB poate oferi asistență pentru toate testele și calificările de sudare necesare și pentru optimizarea proceselor.

Până în prezent, sârma FILARC PZ6113 a fost ofertată în varianta de 1,2, 1,4 și 1,6 mm în diametru, iar de acum se fabrică și poate fi ofertată și în varianta de 1,0 mm în diametru. Clienții care au beneficiat în trecut de caracteristica multipoziție a sârmei FILARC PZ6113 și de ușurința în utilizare a acesteia vor fi încântați de faptul că acum pot folosi aceleași specificații de sârmă pentru componente mai subțiri.
Timp de mulți ani, sârma FILARC PZ6113 a fost populară în aplicații cum ar fi construcțiile de nave și construcții în general. Excepțional de ușor de utilizat în toate pozițiile și potrivită pentru sudări de mare viteză în aplicațiile de productivitate ridicată, această sârmă cu miez de calitate superioară poate fi folosită cu gaz de protecție Ar/CO2 sau CO2 pentru a produce un arc constant, stabil, care produce mai puțină stropire și îmbinări netede. De asemenea, noua sârmă de 1,0 mm va aduce beneficii utilizatorilor, ușurând realizarea straturilor de sudură plane când se sudează secțiuni de placă mai subțiri.

Ca întotdeauna, oferta ESAB nu se rezumă la sârma pentru sudură; clienții pot profita pe deplin de asistența tehnică recunoscută a ESAB pentru a-și maximiza productivitatea, menținând în același timp nivelul înalt al calității. Indiferent că se utilizează sau nu echipamente de sudare ESAB, ESAB poate oferi consultanță clienților cu privire la optimizarea procesului de sudare cu FILARC PZ6113. 

ESAB este un lider redutabil în industria sudării și debitării. De la procese de sudare și debitare tradiționale la tehnologii revoluționare din sfera debitării mecanizate și automatizării, materiale de adaos, echipamentele și accesoriile ESAB oferă soluții clienților din lumea întreagă.

FILARC PZ6113
x
x

x

Loading..