Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

ESAB lansează gama de măști de sudură F&G, ce oferă soluții superioare și accesibile în domeniile sudării și polizării

martie 23, 2018

ESAB Welding & Cutting Products a lansat gama de măști de sudură F&G, constând în modelele F20, G30, G40 și G50, ideale pentru lucrări de sudură, debitare și polizare grație vizorului rabatabil. Simplicitatea și nivelul ridicat de protecție ale modelului F20, versatilitatea modelului G30 și vizoarele interioare de mari dimensiuni ale modelelor G40 și G50 recomandă gama de măști de sudură F&G drept cea mai versatilă soluție de măști de sudură și polizare a ESAB. Toate modelele sunt prevăzute cu opțiunea „aer", mențiune ce indică posibilitatea utilizării unui PAPR ESAB (echipament de respirat autonom, cu purificarea aerului).

Modelul F20 este o cască cu nivel de opacitate fix, a cărei carcasă ușoară și dispozitiv de fixare confortabil formează baza liniei F&G. F20 este prevăzută cu o lentilă din sticlă cu nivel de opacitate 10, pentru sudură, fiind disponibilă în două variante: 60 x 110 mm sau 90 x 110 mm. O lentilă din material plastic asigură protecţia feței sudorului când viziera este în poziţia ridicată.

Măștile de sudură G30, de la ESAB, sunt destinate atât sudării, cât și polizării. Modelul G30 conține o vizieră internă de mari dimensiuni (155 x 170 mm) și una exterioară, mobilă, fapt ce-i permite utilizatorului să combine vizierele și să obțină niveluri diferite de opacitate.

„Vă punem la dispoziție lentile pentru exterior si interior cu cifră de întunecare diferită, astfel încât utilizatorii să poată obține nivelul de opacitate dorit", ne-a declarat Guy Shelverton, Global Product Manager, ESAB. „Lentila internă dispune de niveluri de opacitate transparent, 2, 3 și 5, iar lentila externă, de nivelurile 5, 8 și 10."

De exemplu, pentru a comuta între debitare cu plasmă și sudare, utilizatorii pot selecta un nivel de opacitate internă de 5 și unul exterior identic, obținând un nivel combinat de 10. În cazul sudării și polizării, combinând nivelul 10 al vizierei externe, mobile, cu viziera internă, transparentă, se poate suda cu ușurință. Pentru a poliza, pur și simplu se ridică viziera mobilă. În plus, viziera externă nu o acoperă integral pe cea internă, lăsând o mică porțiune pentru configurarea sudurii. Odată configurată, cu o simplă aplecare a capului, puteți suda la nivelul de opacitate combinat.  

Modelele G40 și G50 sunt prevăzute cu o vizieră internă transparentă, de mari dimensiuni. G40 este prevăzută cu o lentilă din sticlă cu nivel de opacitate 10 în viziera mobilă, fiind disponibilă în două variante: 60 x 110 mm sau 90 x 110 mm. Modelul G50 este prevăzut cu un filtru cu autoîntunecare de 97 x 47 mm, alimentat solar, în viziera mobilă, care își modifică nivelul de opacitate între 9 și 13.

„Aceste măști de sudură robuste și rezistente îndeplinesc și chiar depășesc toate standardele de securitate din domeniu", ne declară Shelverton. „Ele au fost proiectate pentru medii de sudare dure, în care au loc operații de sudare, debitare și polizare. Măștile sunt ideale din punctul de vedere al versatilității, reprezentând o variantă accesibilă pentru utilizatorii care nu doresc să cheltuie foarte mult pe o cască de sudură de prim rang."

ESAB Welding & Cutting Products este un lider redutabil în industria sudării și debitării. De la procese de sudare și debitare tradiționale la tehnologii revoluționare din sfera debitării mecanizate și automatizării, materiale de adaos, echipamentele și accesoriile ESAB oferă soluții clienților din lumea întreagă.


Măști F&G

Beneficiind de vizieră mobilă, grade de opacitate multiple și filtre pasive sau cu întunecare automată, gama de măști de sudură F&G de la ESAB este concepută pentru a acoperi întreg spectrul de lucrări de sudură, debitare și polizare.

x
x

x

Loading..