FLUXUL NEUTRU EXATON 79S, PENTRU PLACARE CU BANDĂ DIN ALIAJ DE TIP 625, REDUCE COSTURILE AFERENTE BENZII ȘI TIMPUL DE PLACARE CU PÂNĂ LA O TREIME

noiembrie 18, 2021

Pentru a crea un depozit de metal topit cu aceleași proprietăți metalurgice ca metalul de adaos, Exaton, o marcă ESAB, a lansat Exaton 79S, un flux aglomerat neutru, cu caracteristici bazice foarte pronunțate, destinat placării cu bandă în baie de zgură. Acesta a fost conceput special spre a fi folosit cu banda Exaton Ni60, o bandă pe bază de nichel destinat obținerii unui strat de acoperire cu proprietăți optime de rezistență la coroziune și temperaturi înalte, pentru aplicații în industria petrochimică și a petrolului și gazelor.

„Formula fluxului Exaton 79S permite utilizatorilor să finalizeze procesul de placare cu un număr mai mic de treceri, ajutându-i pe clienți să economisească aproximativ o treime din costurile cu banda și forța de muncă comparativ cu alte fluxuri folosite cu benzi din aliaj de tip 625”, a declarat Paolo Torchiana, director internațional de produs la ESAB.

Fluxul Exaton 79S are un conținut suplimentar de niobiu, pentru a compensa pierderile din timpul procesului de placare cu bandă. Acest flux neutru garantează că proprietățile metalurgice ale metalului depus sunt identice cu cele ale benzii de sudare, o cerință importantă a pieței de profil. Grație Exaton 79S, conținutul de niobiu, crom și molibden al metalului depus nu este sensibil la parametrii de sudare. Drept urmare, se pretează la sudare cu viteze mari. De asemenea, fluxul are o vâscozitate redusă, ceea ce îl recomandă pentru placare cu aliaje de nichel, grație comportamentului său de umectare optim. De asemenea, oferă excelență în privința proprietăților de îndepărtare a zgurii și a aspectului cordonului.

Exaton 79S respectă standardele EN ISO 14174 și este disponibil în recipiente de oțel de 25 kg, care garantează un o protecție ridicată la umezeală și un risc redus de deteriorare a ambalajului. Cu excepția unor specificații tehnice foarte exigente, nu se impune reuscarea fluxului înainte de a-l utiliza pe teren, dat fiind că ambalajul îl protejează de fenomenul de absorbție a umidității în timpul transportului și depozitării

Exaton 79s

 

Exaton 79S este un flux neutru destinat utilizării cu banda Exaton Ni60, care le permite utilizatorilor din industriile petrochimică, petrol și gaze să-și reducă costurile și timpul cu placarea cu bandă cu o treime.

x

x

Loading..