Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Tractorul ESAB Versotrac EWT 1000 are un design modular și poate fi montat fără unelte, fiind ideal pentru aplicațiile de sudare portabile

decembrie 7, 2018

ESAB Welding & Cutting Products a lansat Versotrac EWT 1000, cel mai versatil și intuitiv tractor de sudare de pe piață, ideal pentru sudarea sub strat de flux, MIG/MAG și crăițuirea cu arc electric și electrozi de carbon.

Componentele modulare și rezistente ale tractorului Versotrac pot fi dezasamblate în subansambluri, transportate manual în spații închise sau izolate și reasamblate în câteva minute. Nu sunt necesare unelte.

„Acest tractor modular ia în considerație nevoile de portabilitate aferente aplicațiilor din domeniul navelor, barjelor, offshore, turbinelor eoliene și construcțiilor din oțel profilat. Versotrac este un tractor de sudare cu adevărat modular, care vă permite să îl luați oriunde, fără să aveți nevoie de macarale sau alte dispozitive de ridicat", a declarat Magnus Svedlund, director internațional de produs, echipamente SAW, ESAB.

Versotrac poate fi reconfigurat pentru poziții de sudură cu radiații optime (inclusiv suduri de colț în poziție plană), este disponibil în variante cu patru și trei roți și poate fi adaptat atât pentru surse de alimentare c.a./c.c. bazate pe invertoare, cât și pentru surse de alimentare de c.a. și c.c. convenționale. Noul sistem detașabil de manipulare a bobinelor de sârmă facilitează transportul și încărcarea mai ergonomică a bobinelor de sârmă, iar mânerele de direcție permit utilizatorilor să modifice ușor poziția punctului de sudură.

Cap de sudură cu cuplă rapidă

ESAB a îmbunătățit și mai mult designul modular al Versotrac grație capului de sudare Versoarc EWH 1000 și controlerului EAC 10, ambele detașabile. Cuplele rapide ale capului de sudare și sistemul de detecție/configurare automată al controlerului permit utilizatorilor să comute între SAW, GMAW și crăițuire în câteva secunde.

Capul de sudare Versoarc EWH 1000 include un sistem robust de avans al sârmei, care poate suda cu o singură sârmă cu diametru de până la 5 mm și până la 1.000 A la un ciclu de funcționare de 100%. Pentru o productivitate sporită (rată de depunere de 20+ kg/h), Versoarc EWH 1000 poate fi folosit în cadrul procesului de sudare cu două sârme. Sistemul de reglare cu codificator în buclă închisă permite un reglaj precis al vitezei de avans a sârmei.

„Devotați filozofiei „configurare rapidă" care ne caracterizează, am proiectat capul de sudare Versoarc EWH 1000 pentru interacțiuni fără instrumente în cazul tuturor reglajelor importante și posibilitatea de a fi dotat cu indicatoare", a declarat Svedlund. „Funcțiile de memorie a presiunii sistemului de avans și îndreptare a sârmei simplifică și accelerează configurarea."

Controler nou

Versotrac folosește controlerul EAC10, complet nou și intuitiv, fiind astfel mai ușor de folosit. Interfața sa simplificată cuprinde funcțiile de care au nevoie utilizatorii pentru sudare cu tractorul și alte aplicații de automatizare ușoară, făcând loc pe ecran unor funcții importante, precum aportul de căldură în timp real, astfel încât să puteți monitoriza și controla calitatea sudurii. Cutia de comandă suspendată a EAC 10 se desprinde din unitatea de comandă de bază, astfel încât utilizatorii să poată lucra într-o poziție confortabilă și să poată schimba configurația de lucru de la distanță. Controlerul EAC 10 este compatibil cu toate sursele de alimentare ESAB actuale pentru sudare sub flux, precum și cu majoritatea surselor de alimentare analogice de pe piață.

ESAB Welding & Cutting este un lider consacrat în industria sudării și debitării. De la procese de sudare și debitare tradiționale la tehnologii revoluționare din sfera debitării mecanizate și automatizării, materiale de adaos, echipamentele și accesoriile ESAB oferă soluții clienților din lumea întreagă.

Versotrac EWT 1000 modular tractor system
The Versotrac EWT 1000 modular tractor system, which requires no tools to assemble,
recognizes the portability needs of ship, barge, offshore, wind tower and structural
steel applications. 
x
x

x

Loading..