SERVICIUL DE INGINERIE CU VALOARE ADĂUGATĂ AL ESAB CONTRIBUIE LA CREȘTEREA PROFITABILITĂȚII CLIENȚILOR FĂRĂ A COMPROMITE CALITATEA

mai 3, 2019

Serviciul de inginerie cu valoare adăugată (VAE) al ESAB oferă companiilor din industria prelucrătoare o modalitate foarte eficientă de creștere a productivității operațiilor tehnologice și profitabilității fără a face sacrificii în privința calității.  Clienții conștientizează avantajele oferite de VAE, realizând economii de ordinul a zecii de mii de dolari/euro pe an, iar echipa VAE din cadrul ESAB îi poate ajuta pe clienții din întreaga lume să culeagă roadele acestei abordări consacrate.

În cadrul unui proiect VAE, specialiștii ESAB vor analiza procesele de debitare și sudare, apoi vor face recomandări și vor prognoza economiile ce se vor realiza. În funcție de sfera de aplicație, recomandările pot prevedea, spre exemplu, schimbarea metalelor de adaos, modificarea parametrilor de sudare, perfecționarea operatorilor, reprogramarea roboților de sudare, modificarea tipurilor de îmbinări sau a etapelor de pregătire a tablei sau alegerea unei modalități diferite de prezentare a consumabilelor. Dacă sunt necesare investiții într-un echipament nou, se urmărește amortizarea costurilor într-un interval de timp scurt și acceptabil.

Cu ocazia analizei sunt efectuate măsurători detaliate ale parametrilor relevanți, astfel încât echipa VAE să poată emite recomandări pe baza datelor concrete, nu a supozițiilor. Cu toate acestea, ESAB a pus la dispoziția publicului un calculator de costuri de sudare online, Analizor rapid al productivității sudării (QWPA), pe care oricine îl poate folosi pentru a calcula costurile proceselor de sudare curente. Companiile din industria prelucrătoare sunt rareori conștiente de costurile adevărate ale proceselor de sudare. Grație QWPA, acestea au posibilitatea să descopere costurile și să aprecieze necesitatea de a face economii și de a crește profitabilitatea prin simpla rafinare a proceselor de sudare.

Echipa VAE abordează analiza dintr-o perspectivă holistică, studiind toate aspectele proceselor de debitare și sudare, inclusiv fluxul materialelor. Pe de altă parte, dacă un client este preocupat de un singur aspect ale procesului sau de o singură stație de sudură, echipa VAE își va concentra atenția pe solicitarea clientului.

Spre deosebire de unii consultați din industria prelucrătoare, care întocmesc un raport, apoi pleacă, specialiștii VAE din cadrul ESAB vor colabora cu clientul, asigurând o implementare cât mai cursivă a recomandărilor.

Aportul experților externi

Chiar și clienții care au ingineri specializați în sudură printre angajați sunt de părere că echipa VAE a ESAB este capabilă să ofere o perspectivă nouă asupra proceselor de sudare și tăiere, concretizată în soluții noi pentru probleme de productivitate vechi. În plus, instalațiile ESAB pot fi folosite pentru a testa noi proceduri de sudură sau consumabile diferite, astfel încât clienții să aibă certitudinea că schimbările recomandate vor avea efect.

Însă cel mai important aspect este că echipele VAE de la ESAB îi ajută pe clienți să crească productivitatea fără ca aceștia să fie nevoiți să compromită calitatea. După implementarea oricărei optimizări de proces, integritatea sudurii va fi la fel de bună ca până atunci, fără costuri suplimentare legate de, spre exemplu, mărirea timpului de curățare după sudare.

Majoritatea clienților doresc să folosească VAE pentru a-și crește profitabilitatea, însă nu toți au aceleași obiective. În unele cazuri, companiile prelucrătoare doresc să mărească randamentul, însă nu dispun de spațiul necesar pentru a se extinde sau nu pot recruta sudorii calificați de care au nevoie. Indiferent de cerințele clienților, echipa VAE de la ESAB va găsi soluții de atingere a obiectivului într-o manieră cât mai expeditivă și eficientă.

ESAB este un lider redutabil în industria debitării și sudării. De la procese de debitare și sudare tradiționale la tehnologii revoluționare din sfera debitării mecanizate și automatizării, materiale de adaos, echipamentele și accesoriile ESAB oferă soluții clienților din lumea întreagă. Pentru mai multe informații, vizitați www.esab.com. Alternativ, puteți accesa direct www.esab.com/vae, unde puteți încerca calculatorul de costuri de sudare (QWPA), puteți citi studii de caz oferite de clienți sau puteți folosi formularul online pentru a contacta echipa VAE.

SERVICIUL DE INGINERIE CU VALOARE ADĂUGATĂ AL ESAB CONTRIBUIE LA CREȘTEREA PROFITABILITĂȚII CLIENȚILOR FĂRĂ A COMPROMITE CALITATEA
x
x

x

Loading..