Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

ESAB lansează cărucioarele de sudare pe șine, acționate de baterii, destinate aplicațiilor de sudură MIG/MAG mecanizată

noiembrie 23, 2018

ESAB Welding & Cutting Products a lansat o întreagă gamă de sisteme de sudare mecanizate, printre care Railtrac™ B42V (cărucior de sudare pe șine, cu o nouă unitate de pendulare), Railtrac BV2000 (cărucior de sudare pe șine pentru încărcare cu metal dur), Miggytrac™ B501 (cărucior de sudare compact, acţionat cu baterii) și Miggytrac B5001 (cărucior de sudare compact, programabil).

"Patru ar fi motivele pentru a lua în calcul sudarea mecanizată în cazul îmbinărilor și cusăturilor lungi și nu numai: productivitatea, uniformitatea, flexibilitatea și ergonomia", a declarat Edward Hansen, director internațional pentru managementul produsului, automatizare flexibilă, ESAB.

Cărucioarele de sudură măresc vitezele de deplasare/vitezele de depunere cu 100% comparativ cu sudarea manuală. Ele se deplasează mai rapid, nu trebuie să se oprească pentru repoziționare și permit sudarea cu parametri mai mari și/sau cu sârme cu diametru mai mare. Grație executării de suduri continue, cărucioarele reduc retușurile asociate cu defectele de pornite/oprire. În aplicațiile pentru care clienții doresc un profil și un grad de penetrare ale cusăturii uniforme, cărucioarele mecanizate oferă rezultate uniforme fără costurile sau complexitatea automatizării.

"Cărucioarele de sudură ESAB oferă un grad de portabilitate compactă, o greutate redusă și ușurință la demontare, fapt ce facilitează deplasarea lor la locul de muncă", a adăugat Hansen. "De asemenea, reduc nivelul solicitărilor asupra operatorilor, micșorând expunerea la noxe și radiații UV, precum și sudarea în poziții neconfortabile."

Cărucioare de sudură pe șine

Railtrac™ B42V este un cărucior de sudură pe șine, destinat operațiunilor de sudare și tăiere, care funcționează în poziție plană, orizontală sau verticală. Aparatul este prevăzut cu o nouă unitate de pendulare la distanță, W8000, capabilă să execute sudură țesută cu o lățime de până la 80 mm (0 - 3.14 in.) și să urmărească traiectoria de sudură. Operatorii pot programa tiparele de pendulare, vitezele de deplasare, tensiunea de control și viteza de avans a sârmei în cinci programe standard. Atât funcția de acționare, cât și cea de pendulare sunt prevăzute cu motoare pas cu pas, care asigură o funcționare lină, de mare precizie. Railtrac B42V este compatibil cu orice sistem de avans al sârmei, însă conectarea sa la un sistem de alimentare cu sârmă ESAB permite reglarea parametrilor de sudare și a amorsării și stingerii arcului. Pentru un plus de flexibilitate, Railtrac poate fi alimentat cu 42 V de la sursa de alimentare sau cu o baterie reîncărcabilă Makita, de 18 V, care poate fi schimbată fără oprirea sistemului, asigurând o exploatare continuă.

Căruciorul de sudare pe șine Railtrac BV2000 poate fi configurat pentru a obține soluția optimă pentru aplicațiile în care se solicită încărcarea mecanizată cu metal dur a șinelor. Elementele sale de comandă sunt prevăzute cu șase programe standard.

Cărucioare de sudare compacte

Miggytrac B501 este un cărucior de sudare compact, acţionat cu baterie, care întruchipează accesibilitatea și simplitatea. În afară de pistoletul prins în suport, nu există altă conexiune fizică între cărucior și sursa de alimentare. În plus, Miggytrac B5001 este compatibil cu orice sistem de avans al sârmei, însă conectarea sa la un sistem de avans al sârmei ESAB permite reglarea parametrilor de sudare și a amorsării și stingerii arcului. Ecranul TFT LCD color, cu interfață modernă, intuitivă permite sudorilor să regleze funcții multiple, pentru a îmbunătăți calitatea sudurii și a programa tipare de sudură.

"Ecranul TFT face diferența dintre B5001 și aparatele companiilor concurente", a declarat Hansen. "Acesta mărește gradul de confort al utilizatorului și funcționalitatea aparatului. Spre exemplu, utilizatorii pot programa o viteză de deplasare intermitentă mai mare între sudurile în puncte (până la 170 cm/min), pentru a reduce durata ciclului. Pentru a reduce defectele cusăturii la finalul unei suduri, utilizatorii pot regla funcțiile de umplere a craterului final și de încărcare prin sudare."

Toate sistemele Miggytrac folosesc motoare pas cu pas, pentru a obține curse line la viteze mici și mari, iar roțile cu coeficient de frecare mare garantează o mișcare stabilă, chiar și pe suprafețe înclinate la 45º. Acestea pot fi alimentate cu o baterie reîncărcabilă Makita, de 18 V, care poate fi schimbată fără oprirea sistemului, asigurând o exploatare continuă. De asemenea, Miggytrac B5001 poate fi alimentat cu 42 V de la sursa de alimentare.
ESAB Welding & Cutting este un lider consacrat în industria sudării și debitării. De la procese de sudare și debitare tradiționale la tehnologii revoluționare din sfera debitării mecanizate și automatizării, materiale de adaos, echipamentele și accesoriile ESAB oferă soluții clienților din lumea întreagă.

ESAB lansează cărucioarele de sudare pe șine, acționate de baterii, destinate aplicațiilor de sudură MIG/MAG mecanizată

ESAB a lansat căruciorul de sudare pe șine Railtrac B42V. Sistemele de sudare mecanizată măresc productivitatea, uniformitatea și flexibilitatea, îmbunătățind ergonomia și gradul de expunere la noxe.

x
x

x

Loading..