Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Invertorul ESAB Renegade™ ET 300IP pulsed DC TIG/MMA distins cu premiul pentru design Red Dot

aprilie 18, 2018

Premiul Red Dot este un simbol internațional venerabilal calității remarcabile în designul industrial încă din 1955. ESAB Welding & Cutting Products a anunțat că invertorul Renegade™ ET 300iP DC TIG/MMA a fost distins cu premiul Red Dot pentru designul de produs în categoria Echipamente, utilaje și automatizări industriale.

„Dorim să mulțumim juriului Red Dot Award care a recunoscut că designul invertorului Renegade se concentrează pe rezolvarea problemelor clientului prin intermediul inovațiilor de design mecanic și electric" – a declarat Martin Freibergs, Business Product Manager, ESAB. „Procesul nostru «vocea clienților» ne-a ajutat să perfecționăm un echipament care nu numai că are un aspect foarte diferit de mașinile de sudare tradiționale, dar rezolvă de asemenea multe dintre neajunsurile acestora. Inovațiile aduse Renegade pot fi rezumate în portabilitate, putere și performanță" (priviți videoclipul de prezentare Renegade de la FABTECH 2017).

La competiția pentru premiile Red Dot din 2018 au fost înscrise peste 6.300 de obiecte de către designeri și producători din 59 de țări. Respectând motto-ul „În căutarea inovației și a unui design bun", un juriu compus din aproximativ 40 de membri a evaluat individual produsele pe baza originalului. Criteriile stricte de jurizare, precum nivelul inovației, funcționalitatea, calitatea formală, ergonomia și durabilitatea, formează un cadru de referință pe care membrii juriului îl suplimentează cu propria experiență.

Portabilitate, putere și performanță

Invertorul Renegade ET 300iP oferă un raport putere/greutate excepțional într-un format compact, are o greutate de 17 kg, măsoară 460 mm x 200 mm x 320 mm și furnizează 300 de amperi la 40% din ciclul de funcționare, cu cabluri de alimentare și de sudură lungi de până la 100 m, fiind echipat de asemenea cu capacități multi-tensiune excelente. Poate fi conectat la tensiune de 230 V monofazică și la tensiune de 230 V - 480 V trifazică (ambele ±10%), dispunând de funcție de autodetecție, fără a fi nevoie de recablare. Formatul compact, designul cu mai multe mânere și sistemul integrat de organizare a cablurilor fac ca invertorul să fie ușor de transportat și adus la orice amplasament al lucrărilor. Renegade dispune de o carcasă de compozit conferă o rezistență extremă la impact, suportând căzăturile mult mai bine decât oricare alt utilaj de pe piață. Mânerele sunt produse și poziționate astfel încât să protejeze conectorii și panoul de mediile de sudare dure.

„Puterea compactă și capacitățile multi-tensiune asigură un avantaj în aplicațiile în care aparatele de sudare sunt folosite pentru producție atât în fabrici cât și pe teren" – spune Freibergs. „Aplicațiile tipice sunt lucrările de asamblare premergătoare fabricării și instalarea pe teren în aplicațiile de conducte, petrochimice, de construcții navale, maritime, construcții terestre, de reparații și întreținere."

Dacă se utilizează în ateliere, Renegade ET 300iP se transformă în câteva minute dintr-un sistem cu răcire cu apă într-unul cu răcire cu aer, nefiind necesare unelte în acest scop. În ceea ce privește managementul flotelor pentru companiile mari și afacerile de închiriere, Renegade simplifică achiziția și întreținerea, întrucât un singur utilaj poate îndeplini necesitățile mai multor aplicații și locuri de utilizare.

Comenzi avansate

Renegade are o frecvență TIG de până la 999 de impulsuri pe secundă (PPS) și o lățime a impulsului la vârfuri (sau durată) ajustabilă între 10 și 90%. Producătorii de oțel inoxidabil și cei care lucrează cu metale subțiri sau alte aplicații sensibile la căldură folosesc TIG cu impulsuri pentru a reduce căldura introdusă, a îngusta profilul sudurii și a crește viteza de deplasare. În acest videoclip, Freibergs oferă o prezentare generală excelentă a comenzilor TIG pentru invertorul Renegade.

Renegade poate suda cu electrozi MMA de până la 6 mm și are capacitate de crăițuire cu electrozi de cărbune cu diametrul de până la 4,8 mm, fiind astfel cel mai puternic aparat de sudare din categoria sa. Ca invertor al viitorului, performanța MMA a Renegade este îmbunătățită de inteligența încorporată pentru optimizarea amorsărilor și opririlor precum și pentru controlarea stabilității arcului în vederea unei stropiri mai reduse.

„Inovația care rezolvă problemele clienților definește viitorul nostru" – spune Freibergs. „Renegade ET 300iP este doar o singură unitate din familia Renegade de aparate de sudare compacte, puternice, de performanță ridicată. Această platformă nouă va genera multe alte produse noi în viitor, ducând la o creștere în categoria soluțiilor de sudură."

ESAB Welding & Cutting Products este un lider redutabil în industria sudării și debitării. De la procese de sudare și debitare tradiționale la tehnologii revoluționare din sfera debitării mecanizate și automatizării, materiale de adaos, echipamentele și accesoriile ESAB oferă soluții clienților din lumea întreagă.

Renegade™ ET 300iP Pulsed DC TIG/MMA Inverter

Text ilustrație: Renegade ET 300iP este o sursă de alimentare pentru sudare TIG și MMA cu un raport putere/greutate excepțional, un format compact, design cu mai multe mânere și un sistem integrat de organizare a cablurilor ce-l transformă într-un echipament ușor de transportat și adus la orice amplasament al lucrărilor.

x
x

x

Loading..