ESAB REPROIECTEAZĂ PISTOLETELE PSF MIG/MAG  PENTRU PERFORMANȚE INDUSTRIALE SPORITE

octombrie 10, 2019

Seriile de pistolete de sudură MIG/MAG de la ESAB Welding & Cutting Products includ noul pistolet răcit cu apă PSF 520W. Dispune de un ciclu de funcționare de 100% la 500 A, atât cu amestec de gaz, cât și cu CO2, pentru lucrări exigente cu sârme cu diametre de până la 1,6 mm.

PSF 520W dispune de un sistem de răcire cu dublu circuit care aduce apa de răcire până la scaunul duzei de gaz, precum și la tubul conductor. Pistoletul rămâne mai rece și mai confortabil în aplicații de temperatură ridicată și durată prelungită a arcului, cum ar fi sudarea cu in curent pulsat MIG și folosirea sârmelor tubulare cu flux de diametru mare.

Beneficiile suplimentare ale căldurii reduse prin răcirea cu două circuite includ o alimentare îmbunătățită cu sârmă, o durată de viață mai lungă a consumabilelor, un arc mai stabil, o aderență mai scăzută a stropirii, o curățare mai ușoară și un risc mai mic de turbulență a gazului de protecție.

Seria include de asemenea pistoletul răcit cu apă PSF 420W (ciclu de funcționare de 100% la 450 A) și patru modele răcite cu gaz (PSF 260, PSF 315, PSF 415 și PSF 515) cu ciclu de funcționare nominal de 225 A la 450 A de 60%. Lungimea cablului poate fi de 3, 4 și 5 m. În timp ce partea frontală a fost complet reproiectată, piesele de uzură continuă să fie compatibile pe deplin cu piesele de uzură PSF care și-au dovedit rezistența în timp. Aceasta include duze de contact de lungă durată realizate dintr-un aliaj de cupru - crom - zirconiu de calitate superioară rezistent la uzură, astfel încât să puteți suda mai mult cu o singură duză.

Proiectate pentru o manipulare mai ușoară

Toate pistoletele PSF au un design ergonomic care asigură o susținere confortabilă și fermă, contribuind în același timp la evitarea oboselii mâinilor. PSF 260 este prevăzut cu un mâner mic, compact și cu gât rotativ, astfel încât să puteți suda în mai multe locuri fără a vă schimba poziția. Pistoletele PSF de puteri mai mari, inclusiv modelele răcite cu apă, sunt echipate cu zone de prindere moi, cauciucate, plus articulații de tip nucă și suporturi elastice, care îmbunătățesc flexibilitatea și reduc eforturile la care sunt supuse articulațiile.

În afară de seria PSF premium, ESAB oferă și o gamă extinsă și îmbunătățită de pistolete MXL MIG / MAG pentru aplicații industriale. ESAB a crescut ciclul de funcționare de la 35 la 60% la modelele cu răcire cu aer și, în timp ce modelele răcite cu apă sunt evaluate la 100%. Toate pistoletele MXL dispun de articulații de articulare, suporturi de arc, o zonă de prindere moale cauciucată ergonomică pentru mânerele MXL 341, 411W și 511W și un design frontal reîmprospătat care acceptă consumabile ESAB standard.

Sistemul de răcire cu apă cu două circuite cu care sunt echipate pistoletele PSF 520W asigură o temperatură mai redusă și mai mult confort pentru operator în aplicații exigente cu sârme cu diametre mai mari.
ESAB REDESIGNS PSF TORCHES
x

x

Loading..