Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

ESAB schimbă numele Sandvik Welding Consumables în Exaton™, marcă a ESAB

decembrie 7, 2018

Timp de peste 80 de ani, Sandvik Welding Consumables a fost un proiectant și producător de renume mondial în domeniul metalelor de adaos pe bază de oțel și nichel destinate mediilor solicitante. Pentru a-și lărgi și consolida portofoliul de aliaje speciale, ESAB Welding & Cutting Products a achiziționat divizia de consumabile pentru sudură Sandvik, încheind tranzacția în prima parte a acestui an. Începând din data de 1 noiembrie, aceste produse vor fi comercializate sub denumirea de Exaton™, marcă a ESAB. Cu ocazia actualizării mărcii, vor interveni următoarele schimbări:

  • Ambalajul produsului va fi actualizat, pentru a reflecta noua marcă și siglă Exaton.
  • Produsul în sine va păstra eticheta actuală.
  • Conținutul site-ului Sandvik, inclusiv fișele tehnice de securitate, va fi transferat pe site-ul ESAB.
  • Aplicația mobilă Sandvik Welding Handbook, care conține toate informațiile din fișierul PDF Welding Handbook, precum și calculatoare utile, va fi transferată pe site-ul ESAB.

„Sandvik își va continua activitatea sub denumirea de Exaton, însă îi asigurăm pe clienți că factorii cei mai importanți vor rămâne neschimbați: performanțele excelente, calitățile metalurgice și de sudabilitate ale consumabilelor noastre", a declarat Shyam Kambeyanda, președintele ESAB.

Performanțe, metalurgie și sudabilitate

Portofoliul Exaton cuprinde sârmă și vergele pline, sârmă cu miez de flux, electrozi MMA, electrozi pentru încărcare, flux, sârmă pentru pulverizare termică și produse chimice pentru finisarea sudurilor.

Exaton lucrează direct cu fabricanții și beneficiarii din cele mai solicitante sectoare din lume: industria petrolului și a gazelor, industria prelucrării chimice, generarea de energie și criogenie.

„Cunoștințele noastre de prima mână despre aplicații ne permit să îmbunătățim continuu performanțele consumabilelor de sudare", a declarat Henrik Calander, director general aliaje speciale, ESAB. „Acestea oferă o rezistență la întindere și coroziune, precum și temperaturi de funcționare superioare, astfel încât clienții să poată pătrunde la adâncimi mai mari, să poată folosi medii și mai corozive, să poată prelungi timpii de funcționare și să reducă grosimea pieselor."

Calander subliniază că sudorii apreciază performanțele repetabile, iar aplicațiile automatizate și

robotizate le reclamă imperios. Pentru a asigura uniformitatea consumabilelor, Exaton își selectează cu atenție sursele de materii prime și controlează compoziția chimică astfel încât toleranțele să fie mult mai mici decât ale producătorilor standard.

„Lot după lot, produsele Exaton funcționează la aceeași parametri și oferă aceleași rezultate superioare", a mai spus Calander. „Folosiți consumabilele pentru sudare Exaton o singură dată și veți sesiza diferențele de calitate."

Sortimentele de sârmă Exaton folosesc un lubrifiant de suprafață marcă înregistrată, care oferă proprietăți de avans superioare, iar adaosurile de micro-aliaje îmbunătățesc factori de sudabilitate precum un grad de stropire redus, pentru un timp de curățare cât mai scurt, un control optimizat al debitului, pentru a elimina defectele de sudură și viteză mai mare de depunere, pentru o productivitate superioară. Inovațiile chimice ale Exaton oferă, de asemenea, îmbunătățiri ale productivității, ca, de exemplu, obținerea unor proprietăți chimice admisibile ale produsului finit în urma încărcării sudurii cu un singur strat în cazul aplicațiilor care, în mod tradițional, necesită două sau chiar trei straturi.

„În cazul aplicațiilor speciale, care necesită aliaje noi și unice, experții în metalurgie Exaton sunt renumiți pentru crearea unor formule personalizate. Ulterior, putem produce șarje de aliaj variind între 1,5 și 70 de tone", a declarat Calander.

ESAB Welding & Cutting Products este un lider consacrat în industria sudării și debitării. De la procese de sudare și debitare tradiționale la tehnologii revoluționare din sfera debitării mecanizate și automatizării, materiale de adaos, echipamentele și accesoriile ESAB oferă soluții clienților din lumea întreagă.

Exaton

În urma achiziției diviziei de consumabile de sudură Sandvik la începutul acestui an, ESAB a anunțat că marca își va continua activitatea sub denumirea Exaton, marcă a ESAB. Pe 1 noiembrie, informațiile despre produse, manualul de sudură și aplicația mobilă vor migra pe site-ul ESAB.

x
x

x

Loading..