RESPIRAȚI UȘOR: NOUL PAPR DE LA ESAB OFERĂ PROTECȚIE DE ÎNALTĂ CLASĂ

martie 20, 2019

Pentru o protecție de înaltă clasă împotriva gazelor de sudură și a particulelor emise în timpul operațiunilor de sudare, crăițuire și șlefuire, ESAB Welding & Cutting Products a lansat noul sistem PAPR (aparat de respirat mecanizat, cu aer purificat) ESAB.

Sistemul PAPR de la ESAB este prevăzut cu un filtru P3 și pre-filtru pentru îndepărtarea particulelor și cea mai recentă tehnologie de control, permițând operatorului să regleze debitul de aer între 170 și 220 l/min, în funcție de mediul de lucru și aplicație. Cu titlu de măsură suplimentară de siguranță, acesta este prevăzut cu alarme sonore și vizuale, pentru a-l alerta pe operator în cazul blocării unui filtru sau al descărcării bateriei. Măștile de sudură compatibile cu acest sistem sunt SENTINEL™ A50 for Air, G30 Air, G40 Air, G50 Air și Warrior™ Tech.

Construit robust, pentru toate aplicațiile de sudare în condiții grele, sistemul PAPR de la ESAB are o greutate confortabilă, de numai 1 kg. Acumulatorul Li-Ion asigură opt ore de funcționare la un debit al aerului de 220 l/min, iar indicatorul cu LED permite operatorilor să consulte și să configureze debitul de aer. Aparatul este prevăzut și cu un LED care indică nivelul de încărcare a acumulatorului.

ESAB Welding & Cutting este un lider consacrat în industria sudării și debitării. De la procese de sudare și debitare tradiționale la tehnologii revoluționare din sfera debitării mecanizate și automatizării, materiale de adaos, echipamentele și accesoriile ESAB oferă soluții clienților din lumea întreagă. Pentru mai multe informații, vizitați esab.com.

ESAB Powered Air Purifying Respirator
x
x

x

Loading..