This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

Știri

Știri de la ESAB

Fiți la curent cu ESAB. Citiți cele mai recente comunicate de presă și articole despre ESAB în secțiunea Stiri.

Noile echipamente de sudură trifazate ESAB Rebel™ oferă o combinație unică de putere, performanță și mobilitate

ESAB Welding & Cutting Products a lansat echipamentele de sudură multiproces Rebel™ EMP 255ic și Rebel EMP 320ic destinate sudării cu tehnologie MIG/MAG, DC MMA și TIG. Ambele echipamente au o greutate de 31,4 kg și folosesc curent trifazic de 400 V +-10%. Rebel EMP 320ic oferă un curent de sudare nominal de 320 amperi/30 volți la un ciclu de funcționare de 40% și un curent de sudare maxim de 350 amperi/34 volți, fiind astfel mai mult decât capabil să execute atât suduri cu sârmă plină, cât și cu miez de flux în aplicații industriale exigente. Rebel EMP 255ic oferă un curent de sudare nominal de 255 amperi/26,8 volți la un ciclu de funcționare de 40% și un curent de sudare maxim de 300 ...

ESAB Welding & Cutting Products a lansat echipamentele de sudură multiproces Rebel™ EMP 255ic și Rebel EMP 320ic destinate sudării cu tehnologie MIG/MAG, DC MMA și TIG. Ambele echipamente au o greutate de 31,4 kg și folosesc curent trifazic de 400 V +-10%. Rebel EMP 320ic oferă un curent de sudare nominal de 320 amperi/30 volți la un ciclu de ...

Citeşte mai mult

Demobus-ul ESAB - experienta pe care nu ai vrea sa o ratezi

Produsele ESAB stabilesc noi standarde de performanta, profitabilitate,costuri reduse de functionare si moduri de operare simple - toate conduse de tehnologia noastra inovatoare.Demobus-ul ESAB - experienta pe care nu ai vrea sa o ratezi.#URMARESTE ESAB si exploreaza solutiile ESAB pentru sudare sidebitare - Venim chiar langa tine!

Testati noile produse inovative lansate anul acesta in DEMOBUS-ul ESAB la METALSHOW, Platforma A, Bucuresti 17-20 aprilie 2018.

Aflați mai multe (pdf).

Produsele ESAB stabilesc noi standarde de performanta, profitabilitate,costuri reduse de functionare si moduri de operare simple - toate conduse de tehnologia noastra inovatoare.Demobus-ul ESAB - experienta pe care nu ai vrea sa o ratezi.#URMARESTE ESAB si exploreaza solutiile ESAB pentru sudare sidebitare - Venim chiar langa tine!

Testati noile ...

Citeşte mai mult

ESAB lansează gama de măști de sudură F&G, ce oferă soluții superioare și accesibile în domeniile sudării și polizării

ESAB Welding & Cutting Products a lansat gama de măști de sudură F&G, constând în modelele F20, G30, G40 și G50, ideale pentru lucrări de sudură, debitare și polizare grație vizorului rabatabil. Simplicitatea și nivelul ridicat de protecție ale modelului F20, versatilitatea modelului G30 și vizoarele interioare de mari dimensiuni ale modelelor G40 și G50 recomandă gama de măști de sudură F&G drept cea mai versatilă soluție de măști de sudură și polizare a ESAB. Toate modelele sunt prevăzute cu opțiunea „aer", mențiune ce indică posibilitatea utilizării unui PAPR ESAB (echipament de respirat autonom, cu purificarea aerului).

Modelul F20 este o cască cu nivel de opacitate fix, ...

ESAB Welding & Cutting Products a lansat gama de măști de sudură F&G, constând în modelele F20, G30, G40 și G50, ideale pentru lucrări de sudură, debitare și polizare grație vizorului rabatabil. Simplicitatea și nivelul ridicat de protecție ale modelului F20, versatilitatea modelului G30 și vizoarele interioare de mari dimensiuni ale modelelor ...

Citeşte mai mult


Calendar

Planificați o vizită la ESAB cu ocazia unui eveniment viitor. Vizualizați calendarul nostru pentru o listă completă a târgurilor și a altor evenimente din țară. Vă rugăm să verificați actualizările pe tot parcursul anului.

ESAB Products

Newsletter electronic

Fiți la curent cu cele mai recente știri despre sudură și debitare de la ESAB, trimise direct în căsuța dumneavoastră de e-mail. Newsletter-ul electronic de la ESAB conține știri și informații despre produsele ESAB, aplicații client, recomandări tehnice, oferte speciale, evenimente viitoare și multe altele. Citiți numere mai vechi ale newsletter-ului nostru aici.

Abonați-vă la newletter-ul ESAB

Nu pierdeți nici un număr al newsletter-ului electronic de la ESAB! Este gratuit și vă este trimis direct în căsuța de e-mail. Abonați-vă completând acest formular.


x
x

x

Loading..