Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Știri

Știri de la ESAB

Fiți la curent cu ESAB. Citiți cele mai recente comunicate de presă și articole despre ESAB în secțiunea Stiri.

ESAB îmbunătățește sârma de sudură multifuncțională, multipoziție, cu miez de rutil FILARC PZ6113

ESAB, unul dintre liderii mondiali în tehnologiile de sudare și debitare, și-a îmbunătățit sârma de sudură multifuncțională, multipoziție, cu miez de rutilic FILARC PZ6113. Modificarea subtilă dar semnificativă a compoziției a dus la o îmbunătățire semnificativă a tenacității, sârma fiind disponibilă acum și cu un diametru mai mic pentru utilizatorii care doresc să sudeze componente mai subțiri.

FILARC PZ6113 este de zeci de ani una dintre cele mai apreciate sârme cu miez de rutilic la nivel mondial, fiind folosită la construcția multor nave care străbat în prezent oceanele și în numeroase proiecte de construcție în derulare în întreaga lume.

Sârma îmbunătățită FILARC PZ6113 poate ...

ESAB, unul dintre liderii mondiali în tehnologiile de sudare și debitare, și-a îmbunătățit sârma de sudură multifuncțională, multipoziție, cu miez de rutilic FILARC PZ6113. Modificarea subtilă dar semnificativă a compoziției a dus la o îmbunătățire semnificativă a tenacității, sârma fiind disponibilă acum și cu un diametru mai mic pentru utilizatorii ...

Citeşte mai mult

ESAB Digital solutions optimizează operațiile de debitare și sudare

Pentru a ajuta fabricanții și producătorii să contribuie la îmbunătățirea continuă a trasabilității, a documentației, a managementului activelor, a productivității și a calității, ESAB Welding & Cutting Products a prezentat platforma ESAB Digital Solutions.

ESAB Digital Solutions, inclusiv ESAB WeldCloud și ESAB CutCloud, conectează ecosistemele digitale pentru automatizarea sudării și debitării manuale / robotice / automatizate. ESAB va prezenta la Euroblech o nouă arhitectură, alimentată de Microsoft Azure IoT și bazată pe platforma de inovare industrială ThingWorx ® de la PTC.

"Am colaborat cu Microsoft, deoarece Azure permite o arhitectură fiabilă și sigură, care trimite ...

Pentru a ajuta fabricanții și producătorii să contribuie la îmbunătățirea continuă a trasabilității, a documentației, a managementului activelor, a productivității și a calității, ESAB Welding & Cutting Products a prezentat platforma ESAB Digital Solutions.

ESAB Digital Solutions, inclusiv ESAB WeldCloud și ESAB CutCloud, conectează ecosistemele ...

Citeşte mai mult

ESAB actualizează software-ul Columbus® III și ESAB CutCloud pentru debitare mecanizată

ESAB CutCloud utilizează Microsoft Azure. Columbus cuprinde calculatoare de costuri ce folosesc date de producție reale. ESAB Welding & Cutting Products a lansat noul său software CAD/CAM Columbus® III versiunea 1.6, destinat debitării mecanizate. Noua versiune a ESAB CutCloud 3.0 folosește Microsoft Azure IoT și platforma de inovare industrială ThingWorx® de la PTC, care permit arhitecturilor și funcțiilor hibride și cloud, de la locul de exploatare, să importe și să vizualizeze date generate de mașini.

Versiunea 1.6 a software-ului Columbus III dispune acum de capacitatea de a calcula ofertele și comenzile clienților pe baza datelor de producție reale. Calculatorul de costuri ...

ESAB CutCloud utilizează Microsoft Azure. Columbus cuprinde calculatoare de costuri ce folosesc date de producție reale. ESAB Welding & Cutting Products a lansat noul său software CAD/CAM Columbus® III versiunea 1.6, destinat debitării mecanizate. Noua versiune a ESAB CutCloud 3.0 folosește Microsoft Azure IoT și platforma de inovare industrială ...

Citeşte mai mult


Calendar

Planificați o vizită la ESAB cu ocazia unui eveniment viitor. Vizualizați calendarul nostru pentru o listă completă a târgurilor și a altor evenimente din țară. Vă rugăm să verificați actualizările pe tot parcursul anului.

Event Calendar

Newsletter electronic

Fiți la curent cu cele mai recente știri despre sudură și debitare de la ESAB, trimise direct în căsuța dumneavoastră de e-mail. Newsletter-ul electronic de la ESAB conține știri și informații despre produsele ESAB, aplicații client, recomandări tehnice, oferte speciale, evenimente viitoare și multe altele. Citiți numere mai vechi ale newsletter-ului nostru aici.

Abonați-vă la newletter-ul ESAB

Nu pierdeți nici un număr al newsletter-ului electronic de la ESAB! Este gratuit și vă este trimis direct în căsuța de e-mail. Abonați-vă completând acest formular.


x
x

x

Loading..