Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Știri

Știri de la ESAB

Fiți la curent cu ESAB. Citiți cele mai recente comunicate de presă și articole despre ESAB în secțiunea Stiri.

ESAB LANSEAZĂ SÂRMA TUBULARĂ CU PULBERE METALICĂ CU NIVELURI FOARTE SCĂZUTE DE HIDROGEN DIFUZIBIL PENTRU SUDAREA OȚELURILOR DE ÎNALTĂ REZISTENȚĂ.

ESAB, lider global în tehnologii de sudare și tăiere, lansează Coreweld 69 LT H4, o sârmă tubulară cu pulbere metalică pentru sudarea oțelurilor de înaltă rezistență. Beneficiind de un nivel foarte scăzut de hidrogen difuzibil, această nouă sârmă atinge o limită de curgere de 690 MPa sau mai mare și  o duritate excelentă la temperaturi de până la -60 °C.Potrivită pentru sudarea manuală, mecanizată sau robotizată, sârma Coreweld 69 LT H4 se comportă extrem de bine în procesele de fabricare a componentelor pentru aplicații cum ar fi macarale și echipamente de ridicat, utilaje mobile, șasiuri și caroserii pentru vehicule utilitare, echipamente de manipulare a greutăților, containere de alimentare ...

ESAB, lider global în tehnologii de sudare și tăiere, lansează Coreweld 69 LT H4, o sârmă tubulară cu pulbere metalică pentru sudarea oțelurilor de înaltă rezistență. Beneficiind de un nivel foarte scăzut de hidrogen difuzibil, această nouă sârmă atinge o limită de curgere de 690 MPa sau mai mare și  o duritate excelentă la temperaturi de până la ...

Citeşte mai mult

ESAB REPROIECTEAZĂ PISTOLETELE PSF MIG/MAG PENTRU PERFORMANȚE INDUSTRIALE SPORITE

Seriile de pistolete de sudură MIG/MAG de la ESAB Welding & Cutting Products includ noul pistolet răcit cu apă PSF 520W. Dispune de un ciclu de funcționare de 100% la 500 A, atât cu amestec de gaz, cât și cu CO2, pentru lucrări exigente cu sârme cu diametre de până la 1,6 mm.

PSF 520W dispune de un sistem de răcire cu dublu circuit care aduce apa de răcire până la scaunul duzei de gaz, precum și la tubul conductor. Pistoletul rămâne mai rece și mai confortabil în aplicații de temperatură ridicată și durată prelungită a arcului, cum ar fi sudarea cu in curent pulsat MIG și folosirea sârmelor tubulare cu flux de diametru mare.

Beneficiile suplimentare ale căldurii reduse prin răcirea ...

Seriile de pistolete de sudură MIG/MAG de la ESAB Welding & Cutting Products includ noul pistolet răcit cu apă PSF 520W. Dispune de un ciclu de funcționare de 100% la 500 A, atât cu amestec de gaz, cât și cu CO2, pentru lucrări exigente cu sârme cu diametre de până la 1,6 mm.

PSF 520W dispune de un sistem de răcire cu dublu circuit care aduce ...

Citeşte mai mult

NOILE CONSUMABILE DE TĂIERE CU PLASMĂ CUTMASTER® SERIA NEAGRĂ DUREAZĂ CU 60% MAI MULT ȘI TAIE METALE CU 16,6% MAI GROASE

ESAB a lansat noua sa gamă de consumabile pentru tăiere cu plasmă, cu performanțe îmbunătățite, Cutmaster® Seria Neagră, care prelungește durata de exploatare cu 60% comparativ cu electrozii cu durată de viață standard. Aceștia sunt prezenți la pistoletul SL60QD™ 1Torch®, care echipează sistemul portabil de tăiere cu plasmă cu aer Cutmaster 60i. Împreună cu optimizările interne ale Cutmaster 60i, noul model de electrod mărește capacitatea de străpungere și grosimea nominală a tăieturii la 20 mm, ceea ce reprezintă o îmbunătățire cu 16,6%. Cutmaster 60i poate tăia metale cu grosimi de până la 38 mm.

„Cu cele 16,8 kg ale sale, Cutmaster 60i oferea deja cel mai bun raport putere/greutate ...

ESAB a lansat noua sa gamă de consumabile pentru tăiere cu plasmă, cu performanțe îmbunătățite, Cutmaster® Seria Neagră, care prelungește durata de exploatare cu 60% comparativ cu electrozii cu durată de viață standard. Aceștia sunt prezenți la pistoletul SL60QD™ 1Torch®, care echipează sistemul portabil de tăiere cu plasmă cu aer Cutmaster 60i. Împreună ...

Citeşte mai mult


Calendar

Planificați o vizită la ESAB cu ocazia unui eveniment viitor. Vizualizați calendarul nostru pentru o listă completă a târgurilor și a altor evenimente din țară. Vă rugăm să verificați actualizările pe tot parcursul anului.

Event Calendar

Newsletter electronic

Fiți la curent cu cele mai recente știri despre sudură și debitare de la ESAB, trimise direct în căsuța dumneavoastră de e-mail. Newsletter-ul electronic de la ESAB conține știri și informații despre produsele ESAB, aplicații client, recomandări tehnice, oferte speciale, evenimente viitoare și multe altele. Citiți numere mai vechi ale newsletter-ului nostru aici.

Abonați-vă la newletter-ul ESAB

Nu pierdeți nici un număr al newsletter-ului electronic de la ESAB! Este gratuit și vă este trimis direct în căsuța de e-mail. Abonați-vă completând acest formular.


x
x

x

Loading..