Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Metal Show Bucuresti 2019

Bucuresti | mai 14, 2019 - mai 17, 2019

We Shape The Future of Welding and Cutting

Metal Show Bucuresti 2019

Suntem mandri sa va anuntam ca ESAB va participa la expozitia METALSHOW 2019 – Expozitie internationala pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale care va avea loc la Romexpo Bucuresti in perioada 14 – 17 Mai 2019.

Va asteptam sa ne vizitati la standul 46B din hala B2 pentru a vedea cele mai recente inovatii ESAB din domeniul sudarii si debitarii.

ESAB are unul dintre cele mai largi portofolii de produse disponibile în lumea sudării și debitarii, iar vizitatorii vor avea posibilitatea de a încerca ei insisi o parte din aceste solutii.

 

Solutii totale pentru fabricanti

Când cumpărați un produs ESAB, cumpărați solutii totale integrate de echipamente, pistoleti de sudare, materiale de adaos, accesorii și sisteme de management bazate pe date care funcționează împreună pentru a oferi rezultate consecvente de înaltă calitate. Aceasta expozitie este locul perfect pentru a vedea această integrare în acțiune și pentru a afla cum poate fi benefică pentru afacerea dvs.!

 

Invatati de la cei mai buni

ESAB are o multitudine de talente și specialisti cu experienta in domeniul nostru. Experții noștri vor fi la dispoziția dvs. în timpul expozitiei pentru a răspunde la toate întrebările.
Va asteptam cu drag!

Metal Show Romania Logo

Aflați mai multe: https://metalshow-tib.ro/

x
x

x

Loading..