Arhivă de știri ESAB

ESAB LANSEAZĂ PRIMUL DERULATOR DE SÂRMĂ PORTABIL CU CLASĂ DE PROTECȚIE IP44, PENTRU O DURABILITATE EXTREMĂ

iulie 30, 2019

ESAB Welding & Cutting Products a lansat astăzi derulatorul de sârmă portabil Robust Feed Pro, primul din categoria sa cu o clasă de protecție IP44. Astfel, acesta este protejat împotriva stropirii cu apă din orice unghi, precum și împotriva corpurilor solide cu diametru mai mare de 1 mm.

Citeşte mai mult


SERVICIUL DE INGINERIE CU VALOARE ADĂUGATĂ AL ESAB CONTRIBUIE LA CREȘTEREA PROFITABILITĂȚII CLIENȚILOR FĂRĂ A COMPROMITE CALITATEA

mai 3, 2019

Serviciul de inginerie cu valoare adăugată (VAE) al ESAB oferă companiilor din industria prelucrătoare o modalitate foarte eficientă de creștere a productivității operațiilor tehnologice și profitabilității fără a face sacrificii în privința calității. Clienții conștientizează avantajele oferite de VAE, realizând economii de ordinul a zecii de mii de dolari/euro pe an, iar echipa VAE din cadrul ESAB îi poate ajuta pe clienții din întreaga lume să culeagă roadele acestei abordări consacrate.

Citeşte mai mult


ESAB ÎMBUNĂTĂȚEȘTE SÂRMA DE SUDURĂ MULTIFUNCȚIONALĂ, MULTIPOZIȚIE TUBROD 15.13

martie 27, 2019

ESAB, unul dintre liderii mondiali în tehnologiile de sudare și debitare, a realizat două îmbunătățiri semnificative sârmei de sudură multifuncțională, multipoziție Tubrod 15.13: rezistența la impact Charpy la temperatură scăzută este acum considerabil mai bună și sârma este disponibilă cu un diametru suplimentar mai mic, de 1,0 mm.

Citeşte mai mult


RESPIRAȚI UȘOR: NOUL PAPR DE LA ESAB OFERĂ PROTECȚIE DE ÎNALTĂ CLASĂ

martie 20, 2019

Pentru o protecție de înaltă clasă împotriva gazelor de sudură și a particulelor emise în timpul operațiunilor de sudare, crăițuire și șlefuire, ESAB Welding & Cutting Products a lansat noul sistem PAPR (aparat de respirat mecanizat, cu aer purificat) ESAB.

Citeşte mai mult


ESAB îmbunătățește sârma de sudură multifuncțională, multipoziție, cu miez de rutil FILARC PZ6113

februarie 21, 2019

ESAB, unul dintre liderii mondiali în tehnologiile de sudare și debitare, și-a îmbunătățit sârma de sudură multifuncțională, multipoziție, cu miez de rutilic FILARC PZ6113. Modificarea subtilă dar semnificativă a compoziției a dus la o îmbunătățire semnificativă a tenacității, sârma fiind disponibilă acum și cu un diametru mai mic pentru utilizatorii care doresc să sudeze componente mai subțiri.

Citeşte mai mult


x
x

x

Loading..