Arhivă de știri ESAB

To Our Valued Customers

martie 24, 2020

As we address the unique and evolving challenges posed by COVID-19, we’d like to reinforce our commitment to you and share an update on how ESAB is responding.

Citeşte mai mult


MASCA DE SUDURĂ SAVAGE A40 OFERĂ O COMBINAȚIE ECHILIBRATĂ DE DESIGN, FUNCȚIONALITATE ȘI VALOARE

martie 12, 2020

ESAB Welding & Cutting Products a lansat noua mască de sudură automată SAVAGE A40. Inspirată de revoluționara SENTINEL™ A50, noua mască de sudură automată SAVAGE A40 oferă un grad ideal de funcționalitate, la un preț atractiv, atât sudorilor ocazionali, cât și celor profesioniști.

Citeşte mai mult


SÂRMELE FCAW, CU UN CONȚINUT SCĂZUT DE HIDROGEN DUAL SHIELD® PRIME, DE LA ESAB SUNT ÎMBINATE PRIN SUDARE CU LASER PENTRU A ÎMPIEDICA ABSORBȚIA UMIDITĂȚII

noiembrie 11, 2019

Dual Shield® Prime, de la ESAB, este o familie de sârme tubulare cu flux, îmbinate prin sudare cu laser, cu un conținut scăzut de hidrogen (H4) și fără înveliș de cupru, care combate absorbţia umidității în medii umede, oferind reziliență chiar și la -60 ºC. Probele executate în conformitate cu standardele AWS indică un nivel inițial de hidrogen difuzibil de 2,17 ml per 100 g de metal depus prin sudare. După o săptămână de expunere cu 90% RH, la 30 ºC, Dual Shield Prime a indicat un nivel de doar 2,35 ml de hidrogen difuzibil.

Citeşte mai mult


ESAB LANSEAZĂ SÂRMA TUBULARĂ CU PULBERE METALICĂ CU NIVELURI FOARTE SCĂZUTE DE HIDROGEN DIFUZIBIL PENTRU SUDAREA OȚELURILOR DE ÎNALTĂ REZISTENȚĂ.

octombrie 30, 2019

ESAB, lider global în tehnologii de sudare și tăiere, lansează Coreweld 69 LT H4, o sârmă tubulară cu pulbere metalică pentru sudarea oțelurilor de înaltă rezistență. Beneficiind de un nivel foarte scăzut de hidrogen difuzibil, această nouă sârmă atinge o limită de curgere de 690 MPa sau mai mare și o duritate excelentă la temperaturi de până la -60 °C.

Citeşte mai mult


ESAB REPROIECTEAZĂ PISTOLETELE PSF MIG/MAG PENTRU PERFORMANȚE INDUSTRIALE SPORITE

octombrie 10, 2019

Seriile de pistolete de sudură MIG/MAG de la ESAB Welding & Cutting Products includ noul pistolet răcit cu apă PSF 520W. Dispune de un ciclu de funcționare de 100% la 500 A, atât cu amestec de gaz, cât și cu CO2, pentru lucrări exigente cu sârme cu diametre de până la 1,6 mm.

Citeşte mai mult


x

x

Loading..