Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Arhivă de știri ESAB

Noile echipamente de sudură trifazate ESAB Rebel™ oferă o combinație unică de putere, performanță și mobilitate

mai 11, 2018

ESAB Welding & Cutting Products a lansat echipamentele de sudură multiproces Rebel™ EMP 255ic și Rebel EMP 320ic destinate sudării cu tehnologie MIG/MAG, DC MMA și TIG. Ambele echipamente au o greutate de 31,4 kg și folosesc curent trifazic de 400 V +-10%.

Citeşte mai mult


Invertorul ESAB Renegade™ ET 300IP pulsed DC TIG/MMA distins cu premiul pentru design Red Dot

aprilie 18, 2018

Premiul Red Dot este un simbol internațional venerabilal calității remarcabile în designul industrial încă din 1955. ESAB Welding & Cutting Products a anunțat că invertorul Renegade™ ET 300iP DC TIG/MMA a fost distins cu premiul Red Dot pentru designul de produs în categoria Echipamente, utilaje și automatizări industriale.

Citeşte mai mult


Demobus-ul ESAB - experienta pe care nu ai vrea sa o ratezi

aprilie 4, 2018

Testati noile produse inovative lansate anul acesta in DEMOBUS-ul ESAB la METAL SHOW, Bucuresti, 17-20 aprilie 2018

Citeşte mai mult


ESAB lansează gama de măști de sudură F&G, ce oferă soluții superioare și accesibile în domeniile sudării și polizării

martie 23, 2018

ESAB Welding & Cutting Products a lansat gama de măști de sudură F&G, constând în modelele F20, G30, G40 și G50, ideale pentru lucrări de sudură, debitare și polizare grație vizorului rabatabil.

Citeşte mai mult


ESAB to demonstrate state-of-the-art welding and cutting technologies at Schweissen & Schneiden 2017

mai 24, 2017

ESAB Welding & Cutting will provide live and static demonstrations of its innovative equipment for manual and automated welding and cutting in stand 10F04 in Hall 10 at Schweissen & Schneiden, which takes place in Düsseldorf, Germany from 25-29 September 2017.

Citeşte mai mult


x
x

x

Loading..