Când lucrați cu ESAB, puteți construi cu încredere.

Nu există industrii sau proiecte identice. Iată de ce aveți nevoie de un partener care înțelege provocările cu care vă confruntați. Doar ESAB oferă soluții de sudare și tăiere complete, pentru cele mai exigente industrii. De la metale de adaos la o suită de servicii digitale, produsele noastre sunt proiectate și testate să lucreze împreună, oferind o productivitate maximă. În plus, grație cunoștințelor noastre fără egal în domeniul aplicațiilor, precum și serviciului nostru de inginerie cu valoare adăugată, suntem capabili să analizăm datele dumneavoastră de producție și să vă recomandăm combinația optimă de produse.

Soluțiile de sudare ESAB sunt proiectate:

Să îmbunătățească productivitatea

Să micșoreze costurile de exploatare

Să reducă riscurile

Să protejeze factorul uman și mediul

Conducte magistrale

Produsele inovatoare ESAB în domeniul aplicațiilor terestre și marine vă ajută să țineți pasul cu nevoile energetice în creștere ale omenirii.

Afla mai multe Discutați cu un expert
Gaze naturale lichefiate

Proiectate pentru aplicații de criogenie, soluțiile ESAB din sfera gazelor naturale lichefiate sunt ideale pentru rezervoare din aliaj de oțel și Ni 9%, lichefiere și uzine de regazificare.

Afla mai multe Discutați cu un expert
Producția de energie electrică

ESAB este printre cei mai longevivi și de încredere furnizori de aliaje și echipamente de înaltă productivitate pentru sectorul de producție a energiei electrice.

Discutați cu un expert
Energie eoliană

Începând cu tăierea tablei și terminând cu îmbinarea și sudarea componentelor, ESAB oferă soluții la cheie pentru producția de turbine eoliene terestre și marine.

Discutați cu un expert
Offshore

ESAB a luat ființă ca firmă de reparații navale. După mai bine de 100 de ani, angajamentul nostru față de industria construcțiilor navale și offshore rămâne de neclintit.

Discutați cu un expert
Petrochimie

ESAB echipează cele mai inovatoare rafinării și uzine chimice din lume cu metale de adaos, echipamente și procese de sudură de înaltă performanță.

Afla mai multe Discutați cu un expert
Laminoare de țevi

Indiferent de procesul folosit în laminorul dumneavoastră, ESAB vă oferă soluții pentru capete interne și externe, metale de adaos, brațe telescopice, echipamente de alimentare cu flux etc.

Discutați cu un expert
Construcții din oțel

Pe măsură ce infrastructura se extinde, vă invităm să descoperiți soluțiile robuste și fiabile ale ESAB pentru domeniile construcției de zgârie-nori, poduri cu mare deschidere și alte megaproiecte din domeniul construcțiilor civile.

Discutați cu un expert
Echipamente mobile

Construcția și întreținerea echipamentelor mobile pentru regim greu de lucru impune folosirea de scule și echipamente pe care doar ESAB le poate furniza.

Afla mai multe Discutați cu un expert
Industria auto

ESAB dispune de soluții inteligente pentru industria auto, menite să optimizeze calitatea sudurii, productivitatea și conectivitatea.

Discutați cu un expert
Material rulant

ESAB dispune de soluții pentru eficientizarea producției de vagoane, de la debitarea și pregătirea îmbinărilor pe tabla neprelucrată la sudarea automată și manuală.

Discutați cu un expert
Construcții navale

ESAB oferă o gamă variată de utilaje, consumabile și accesorii care satisfac nevoile unice de sudare și tăiere din industria construcțiilor navale.

Afla mai multe Discutați cu un expert
Industria aerospațială

Procesul de sudare prin fricțiune de la ESAB a schimbat industria aerospațială după 1992, relație care s-a consolidat continuu de atunci.

Discutați cu un expert
Reparații și întreținere

Soluțiile ESAB pentru reparații, întreținere și încărcare dură sunt esențiale atât pentru recondiționarea proiectelor dumneavoastră, cât și pentru productivitate.

Afla mai multe Discutați cu un expert
Prelucrare primară componente de oțel

ESAB oferă soluții software și hardware de cea mai înaltă clasă, pentru un plus de valoare la cel mai scăzut preț per bucată din industrie.

Discutați cu un expert

Discutați cu un expert în industria dumneavoastră.

ESAB dispune de soluții complete pentru a vă îmbunătăți operațiunile.

LIDERUL GLOBAL AL SOLUȚIILOR DE SUDARE ȘI TĂIERE


Povestea pionieratului ESAB în domeniul sudării datează din 1904. În prezent rămânem în avangarda tehnologiilor de sudare și tăiere. Grație angajamentului nostru față de calitate, mediu și protecția muncii, facem eforturi constante să ne îmbunătățim produsele și procesele pentru a putea satisface nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri.

Noutăți de profil de la ESAB, livrate direct dumneavoastră
Înscriere
x

Discutați cu un expert

Informații personale

Informații suplimentare

x