Previous
Next

Maximizați producția și economisiți energie în mod fiabil și accesibil.

Tehnologia bazată pe invertor cu care este echipat Fabricator permite o eficiență energetică mai ridicată, o operare mai ușoară și o utilitate generală mai bună. Este o stație de lucru concepută pentru o mobilitate maximă în fabrică/atelier, astfel încât următoarea lucrare de sudură solicitantă pentru industria grea să fie mai ușor de executat.

Detalii


Performanță industrială fiabilă.

Pentru aplicații MIG industriale cu sârmă plină și aplicații cu electrozi, cu curent de sudură de până la 500 A și 400 A, la un ciclu de sudură de 60%. Fabricator este echipat cu o carcasă cu grad de protecție IP23, este optimizat pentru dimensiuni ale sârmei cuprinse între 0,8 mm și 1,6 mm, funcționează cu o gamă de gaze și este disponibil în varianta cu răcire cu apă sau cu gaz.

Performanță industrială fiabilă.

Eficiență energetică impresionantă.

Economii mai mari de energie, cu un consum de putere mai redus: tehnologia invertor de înaltă eficiență cu care este echipat Fabricator oferă o eficiență energetică de 87%, astfel încât să puteți economisi 600 euro* sau mai mult în fiecare an.

*Economii estimate pentru sudarea în două schimburi cu 350 A la un ciclu de sudură de 40%, în comparație cu tehnologia standard cu transformator.

Eficiență energetică impresionantă.

Ușor de folosit și reglat.

Simplu de utilizat, deoarece este echipat doar cu setările și funcțiile de care aveți nevoie, astfel încât sudarea să fie simplă și ușor de înțeles. Sudorii pot schimba comenzile de la distanță, de la derulatorul de sârmă, iar stropii rezultati în timpul sudării sunt minimi, atât cu parametrii mici, cât și mari.

Ușor de folosit și reglat.

Proiectat să ofere o mobilitate stabilă.

Fabricator este o stație de sudură complet mobilă, care se deplasează ușor în jurul pieselor de lucru imobile din atelierul dvs. și este echipat cu roți mari și late, mânere sigure pentru transportul cu macaraua, un suport pentru buteli cu profil redus și mecanism de blocare a lanțului, precum și două suporturi pentru cabluri.

Valoare generală superioară.

Toate beneficiile adăugate ale tehnologiei invertor, însă cu un cost de funcționare mai redus în comparație cu aparatele de sudură convenționale cu transformator.

Valoare generală superioară.

Alegeți
Fabricator.

x

Întreba despre

Adresa de e-mail
Telefon
x

x

Loading..