Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Previous
Next
Rebel is Here
x
x

Formular de contact

Va multumim pentru interesul acordat pentru Rebel. Va rugam sa completati formularul de mai jos, si un reprezentant ESAB va va contacta.

Play

CEL MAI INCREDIBIL APARAT UNIVERSAL DE SUDURĂ PORTABIL.

Nu știți cum este o zi de lucru obișnuită, ce înseamnă să stai la un birou de la 9 dimineața la 5 seara. Nu știți cum veți duce la bun sfârșit următoarea lucrare, dar știți că trebuie să fiți pregătit pentru orice. Când e vorba de sudură, aceasta înseamnă orice procedeu, orice putere, orice material, oriunde și oricând. Vă prezentăm Rebel. Aparatul de sudură portabil universal, care este echipat cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă putea
achita de sarcină – începeți să terminați. Este
oricum doriți să-l numiți, în afară de tipic.

LUAȚI ADEVĂRUL Unde poate fi achiziționat
ADEVĂRUL

ADEVĂRUL

SISTEME CONCEPUTE PENTRU A DESERVI DOUA SCOPURI

Rebel EMP 215ic

Exclusiv MIG. Pentru utilizatorii care intenționează să sudeze MIG și care apreciază interfața tradițională destinată operatorilor, ESAB vă pune la dispoziție Rebel EM 215ic pentru sudarea MIG, sudarea cu sârmă tubulară cu auto protecție precum si cu sârmă tubulară cu protectie de gaze. Descoperiți

Rebel EM 215ic

Multe aparate pot fi numite multi-procedeu, deși nu diferă cu mult de un aparat de sudură MIG. Rebel este un adevărat aparat de sudură multi-procedeu, ceea ce înseamnă că nu are importanță dacă sudați cu MIG, miez de flux, MMA sau chiar cu acei electrozi groși cu înveliș celulozic 6010 sau Lift TIG, Rebel va funcționa de parcă ar fi fost creat pentru procedeul respectiv. Descoperiți

ADEVĂRUL

Tehnologia Crazy Smart.

Chiar dacă sudați numai de doi ani sau de 20, Rebel vă poate ușura munca mulțumită lui sMIG (smartMIG). Pentru începători există modul de bază, care simplifică configurarea. Iar sudorii experimentați vor fi entuziasmați de controlul integrat exclusiv al arcului, care monitorizează în permanență sudura și o adaptează pentru a obține o calitate superioară și repetabilitate. Descoperiți sMIG.

ADEVĂRUL

Gata de toate.

Nu știți niciodată ce procedeu veți folosi la următoarea lucrare de sudură sau de sursă de alimentare veți dispune. De aceea, Rebel este dotat cu caracteristici care vă oferă flexibilitatea de a-l lua cu dumneavoastră oriunde și de a suda orice, astfel încât chiar dacă dispuneți de o sursă de curent de 120 V sau de 230 V sau chiar de un generator, Rebel nu are nicio problemă.

ADEVĂRUL

Bezkonkurencyjna wytrzymałość.

Czy to w zakładzie, w terenie, czy w warsztacie, potrzebujesz urządzenia, które można łatwo przemieszczać i które wytrzyma niejedno mocniejsze uderzenie. Taki właśnie jest Rebel. Dzięki wytrzymałej obudowie z kołami (opcja) i z pięcioma uchwytami, jednolitej stalowej konstrukcji i stopniu ochrony IP23S możesz go zabrać ze sobą wszędzie. Do tego Rebel objęty jest bezkonkurencyjną trzyletnią gwarancją.

ADEVĂRUL

Pachetul complet.

Pentru a suda este nevoie de mai multe aparate. Dar achiziționând un aparat Rebel primiți tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe lucrarea: totul într-o singură cutie.

  • Torță MIG cu 2 contact tips suplimentare de 0,8 mm
  • Set de cablu de întoarcere și portelectrod
  • Furtun de gaz cu conector rapid
  • Bobină sârmă de 12.50 cu 0,8 mm
  • Role de antrenare pentru sârmă de 0,6 - 0,8 - 1,0 mm

Notă: toate specificațiile corespund EMP 215ic. Pentru toate datele tehnice ale versiunilor pachetului EM 215ic (numai MIG) vă rugăm să consultați tab-ul Documente și date tehnice.

Acceptați provocarea

Acceptați provocarea

Treceți la ESAB. Abonați-vă la noutățile noastre pentru a fi sigur că veți avea acces la aparatele Rebel când vor fi disponibile.

Unde poate fi achiziționat
x
x

x

Loading..