Previous
Next

Vă prezentăm Cutmaster 40, definiția portabilității și puterii

Fiindcă meritați cel mai bun aparat de tăiere cu plasmă portabil, am creat Cutmaster 40. Grație unei combinații fără egal între mobilitate și putere, Cutmaster 40 depășește așteptările pe care le-ați putea avea de la un aparat din clasa sa.


Portabilidade Máxima.

Cutmaster 40 prezintă un design ergonomic complet nou, oferind cel mai mare grad de portabilitate din clasa sa, fără să sacrifice performanța. Cântărește doar zece kilograme, însă numeroasele sale mânere și puncte de transport îl fac să pară și mai ușor.

Portabilidade Máxima

Performanțe incredibile.

Cutmaster 40 dispune de o putere remarcabilă pentru un aparat de dimensiunile sale. Legendarul pistolet 1TorchTM oferă o capacitate de străpungere și tăiere de 12 mm, cea mai bună din clasa sa, precum și o incredibilă capacitate maximă de secționare, de 16 mm. Mâinile dumneavoastră nu vor putea ține pasul cu acest aparat, capabil de un extraordinar ciclu de funcționare, de 35% la 40 A, datorat noii tehnologii hibrid de răcire.

Performanțe incredibile

Flexibilitate superioară.

Grație capacității incredibile de extindere a arcului, Cutmaster 40 poate fi folosit în poziții de tăiere neobișnuite, menținând în același timp calitatea tăieturii. Echipamentul standard al aparatului cuprinde o întreagă gamă de consumabile pentru tăiere și crăițuire. Tensiunea de alimentare este de 200 - 240 V, cu reglare automată a curentului.

Flexibilitate superioară

Durabilitate extremă.

Am montat Cutmaster 40 într-o carcasă cu clasă de protecție de nivel industrial, pentru a ne asigura că va funcționa chiar și atunci când va fi supus șocurilor. Grației clasei de protecție IP23, Cutmaster 40 este gata să funcționeze non-stop, indiferent de condițiile climatice la care este suspus. De asemenea, Cutmaster 40 este echipat cu noile consumabile, din Seria Neagră, care au o durată de exploatare cu 60% mai mare.

Durabilitate extremă

Protecție de top.

Cutmaster 40 se bucură de serviciile de întreținere și asistență oferite de ESAB, lidere în domeniul industrial, ceea ce înseamnă că de fiecare dată când aveți nevoie de ajutor, veți fi protejat de cea mai amplă garanție din domeniu.

Protecție de top

Sunteți gata să
alegeți acest aparat?

Rugați distribuitorul dumneavoastră să vă ofere informații despre puternicul, portabilul și inegalabilul Cutmaster 40 chiar astăzi.

x

Întreba despre

Adresa de e-mail
Telefon
x

x

Loading..