Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea serviciilor noastre, pentru a analiza utilizarea produselor și a serviciilor noastre și pentru a vă ajuta prin intermediul serviciilor noastre de publicitate și marketing.

Politica privind modulele cookie   Politica de confidențialitate

Siguranță și mediu

ESAB este puternic angajat în protejarea și îmbunătățirea sănătății și securității oamenilor cu care lucrăm și mediului în care se lucrează. Facem, de asemenea, eforturi susținute în vederea îmbunătățirii performanțelor sub aspect social, economic și de mediu.

ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 18001 Certification

Siguranță și mediu Prezentare generală

Angajamentul nostru față de siguranță

Sănătatea și siguranța sunt chestiuni extrem de importante în procesul de sudură. Credem într-o lume în care nu mai există accidente la locul de muncă pentru angajații noștri sau pentru cei care ne utilizează produsele.

Angajamentul nostru față de mediu

Dezvoltarea durabilă înseamnă satisfacerea necesităților oamenilor zilelor noastre fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-şi satisface propriile necesităţi. Ca lider mondial în domeniul nostru industrial, recunoaștem responsabilitatea de ne dezvolta atât procesele și produsele, cât și industria în direcţia durabilităţii.

x
x

x

Loading..