Despre ESAB

Cu ce ne ocupăm

ESAB este lider mondial în producerea de echipamente și consumabile de sudare și tăiere. Echipamentele și soluțiile noastre inovatoare, renumite pe plan mondial sunt dezvoltate pe baza reacțiilor venite din partea clienților noștri și sunt realizate pe baza expertizei și tezaurului de cunoștințe proprii unui lider în producția globală.

ESAB Corporation

ESAB Corporation is a world leader in fabrication and specialty gas control technology, providing our partners with advanced equipment, consumables, automation, robotics, and digital solutions which enable the everyday and extraordinary work that shapes our world.


Prezență globală

ESAB a pătruns în aproape toate țările lumii, având peste 8.700 de angajați și fabrici în 4 continente.

Istoric

Povestea ESAB este însăși povestea procesului de sudare. Când Oscar Kjellberg, fondatorul nostru, a dezvoltat în 1904 primul electrod de sudare din lume, s-au pus bazele unei companii ale cărei standarde ferme și spirit de inovație au contribuit la crearea istoriei procesului de sudare în sine.


Siguranță și mediu

ESAB este puternic angajat în protejarea și îmbunătățirea sănătății și securității oamenilor cu care lucrăm și mediului în care se lucrează. Facem, de asemenea, eforturi susținute în vederea îmbunătățirii performanțelor noastre sub aspect social, economic și de mediu.

DOWNLOAD ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 18001 Certification

Oportunități de carieră

ESAB se mândrește cu un mediu adecvat dezvoltării și consolidării unei cariere în industria prelucrătoare. Având locații pretutindeni în lume, ESAB este o companie globală cu o bogată tradiție a leadership-ului industrial.

x

x

Loading..