Istoric

Povestea ESAB este însăși povestea procesului de sudare. Când Oscar Kjellberg, fondatorul nostru, a dezvoltat în 1904 primul electrod de sudare învelit, din lume, s-au pus bazele unei companii ale cărei standarde ferme și spirit de inovație au contribuit la crearea istoriei procesului de sudare în sine.

De mai bine de 100 de ani, ESAB este animată de dorinţa de a căuta în permanenţă metode noi şi mai performante de a-şi deservi clienţii. Astfel, ESAB a devenit un lider mondial în produse de sudură şi sisteme avansate de debitare.

Oscar Kjellberg

Biografia fondatorului

ESAB a fost înfiinţată la începutul secolului trecut de către un inginer creativ care a găsit o soluţie practică la o problemă des întâlnită.

Axa timpului

ESAB se mândreşte cu mai bine de un veac de inovaţii tehnologice. Vizualizaţi axa timpului.

Azi scriem istoria de mâine

Tomorrows history todayInovaţia ESAB continuă în forță chiar și în prezent — animată de dorința continuă de progres în vederea satisfacerii cerinţelor clienţilor şi chiar a depășirii așteptărilor acestora. Cu 23 de fabrici aflate în patru continente şi reprezentanţi de vânzări/asistență tehnică în 80 de ţări, ESAB e gata să înfrunte problemele pe care le întâmpinați.

x

x

Loading..