Oportunități de carieră

ESAB Welding and Cutting Products se mândrește cu un mediu adecvat dezvoltării și consolidării unei cariere în industria prelucrătoare. Având locații pretutindeni în lume, ESAB este o companie globală cu o bogată tradiție a leadership-ului industrial. ESAB promovează progresul, o atmosferă de lucru în care domnește încrederea, beneficii generoase și multe altele.

În cadrul ESAB, există nenumărate oportunități de realizare a unei cariere, în diferite posturi. Ne lăudăm cu o cultură puternică, concentrată pe client şi căutăm în permanenţă oameni care să adauge valoare afacerii noastre, produselor şi serviciilor pe care le oferim.

Vizualizaţi job-urile disponibile

ESAB promovează egalitatea de şanse la locul de muncă/acţiunea afirmativă din partea angajatorului şi, în consecinţă, în privinţa locului de muncă şi a practicilor şi procedurilor privitoare la personal nu face discriminări pe motive de rasă, culoare a pielii, religie, origine naţională, descendenţă, sex, orientare sexuală, stare civilă, statut de veteran, dizabilităţi sau vârstă.

Oportunități de carieră

Cum este să lucrezi la ESAB

Asociații noștri dedicaţi, orientați spre echipă sunt cea mai prețioasă resursă a noastră și suntem extrem de încântați să atragem, să dezvoltăm și să păstrăm cele mai valoroase talente. Construirea echipei ideale şi asigurarea mediului de lucru ideal generează soluţii care îi ajută pe clienţii noştri să câştige, ceea ce înseamnă câştig şi pentru noi.

La ESAB veţi găsi un mediu multicultural care preţuieşte ideile, răsplăteşte iniţiativa şi încurajează implicarea în activitatea de la locul de muncă şi în comunitate. Oportunităţile de învăţare, colaborare şi atingere a obiectivelor sunt practic nelimitate.

x

x

Loading..